2012 til grin

sund vs. slank

SLANKSUND2
 

Hvad er I mest til?

Jeg har tidligere kaldt mit lille projekt for Projekt Slank Sommer, men i virkeligheden handler det aller mest om at blive en sundere version af mig. På alle de måde sund nu engang kan forstås. Det handler om at balancere mit liv så der er tilpas meget motion og chokolade. Om at nå at nyde livet før det er fløjet forbi og om at lave små forbedringer i dagligdagen, der giver mere energi. Det at være slank er ofte en bonus ved at være sund, en god følelse af at passe i sin egen skind fordi man lever det liv man gerne vil.

Så nu kommer det store spørgsmål; hvad synes I projektet skal hedde “Projekt Sund Sommer 2013” eller “Projekt Slank Sommer 2013”? Hvad er I mest til?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

16 kommentarer

 • Jeg går ind for Projekt Sund Sommer 2013 🙂
  Jeg er selv i gang med projekt sund. Der skal meget gerne ryge nogle kilo ved det, men det skal der, fordi det vil være væsentlig sundere for både min krop og min psyke at veje lidt mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Madsen

  “projekt sund sommer 2013”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Helt sikkert ” Projekt Sund Sommer 2013″ 🙂
  Sund er = Slank (som udgangspunkt)
  Men Slank = behøver bestemt ikke at være Sundt.
  Så hellere Sund end Slank 😉 Og er enig med Mijstinj, du er flot slank i forvejen.
  Pøj Pøj med Projekt Sund Sommer 2013 og tak for din fantastiske blog, som ivrigt bliver læst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt sikkert det skal være “Projekt sund sommer”, da jeg ofte synes slanke-projekter bliver meget maniske og fuld af træning, men hvor man ofte glemmer chokolade, slik, frugt, eller hvad der nu er ens last. For mig er der stor forskel. Jeg synes der skal være plads til at synde, for ellers tror jeg bare det bliver en sur pligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man må ikke glemme chokoladen! Den skulle gøre noget godt for huden har jeg hørt 😉 Og ingen maniske slankekure her – hellere sundhed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Projekt Sund Sommer 🙂

  God vind med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, ‘Projekt Sund Sommer’ lyder mere positivt end ‘Slank Sommer’. Som du selv siger, er slank en bonus til at være sund, så i stedet for at slå sig i hovedet med, ‘at nu skal jeg altså være slank!’, så er det ‘lettere’ at være sund og nyde livet (sundt i balance), uden at gå helt i selvsving over vægten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret! Det andet kan hurtigt ende som en ond cirkel, og det er ikke meningen 😉 Det skal jo stadig være sjovt at være til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mijnstinj

  Jeg synes bedst om “Projekt Sund Sommer 2013″.
  Du har (i forhold til andre) overhovedet ikke behov for at slanke dig, så jeg vil nok synes, at det er den mest passende titel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2012 til grin