hvad går der af mig?

præstationsangst

LIEBLING1

I dag skal jeg noget spændende, men også sindsygt grænseoverskridende. Jeg kan ikke fortælle så meget lige nu, men jeg kan sige, at jeg er lidt nervøs og meget spændt på samme tid. Jeg ved, at det er irriterende med sådan en teaser, men I skal nok få mere at vide senere.

Hvad jeg kan fortælle jer er, at jeg skal forestille at være et forbillede og fremstå i fuld figur. Det er sgu pænt grænseoverskridende. Jeg skal stå frem med al min løse ekstra hud, mit slaskehår og hele molevitten. Janteloven forbyder mig at kalde mig selv et godt forbillede og indeni kan jeg ikke undgå at tænke det er helt fjollet at give mig selv det stempel! Mig, der er en hund efter søde sager, elsker sofahygge og sodavand. Men på den anden side, så er det jo ikke så farligt og kompliceret? Jeg ville selv ønske, at en mere almindelig pige i ny og næ ville agere model i offentligheden. Og det er det jeg ser mig selv som, en almindelig pige, eller kvinde måske. Én, der er glad for chokolade og nu også min cykel. Én, der går på arbejde, i skole og alligevel balancerer mit professionelle og private liv så det giver mening for mig.

Det vil være rart at se hvordan vi almindelige dødelige damer ser ud, når nu vi ikke kan blive topmodeller med toptunede mavemuskler og stramme lår. Det er altid motiverende at se flotte kroppe, læse om kloge hoveder og inspirerende skæbner, så jeg vil egentlig ikke hagle modeller eller andre dygtige mennesker med stramt maveskind ned, men jeg vil hylde, at vi alle skal have ret til at føle os tilpas i vores egen hud. Uanset konsistens. Det er bl.a. dét, der er et godt forbillede for mig. En person, som inspirerer mig til at gøre det jeg selv føler for og ikke til at gøre som alle andre. En person, der hviler i sig selv og sit liv og får det bedste ud af det. Det er derfor jeg står frem, fordi jeg gerne vil minde mig selv om hvad der er vigtigt her i livet, selvom det skræmmer livet af mig at skulle blotte mig på den måde..

Nu kan jeg ikke lade være med at spørge efter jeres helt ærlige mening.. Hvad er et godt og sundt forbillede for jer?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Der er vist en, der skal i Woman 😉 Og det synes jeg, er rigtig flot af dig. Jeg kan kun give dig ret i hele din tekst. At ja, det perfekte er interessant og motiverende, men ‘almindelige’ mennesker, der stadig ‘orker’ og har overskud er mindst lige så inspirerende. For mig er et sundt liv også et liv i balance, hvor der, som du skriver, også er plads til chokolade og andet sjovt uden dårlig samvittighed. Det er livet simpelthen for kort til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Det var godt nok et stort spørgsmål at starte året med! 😉

  For mig er et sundt forbillede en M/K som hviler i sig selv, kender sit eget værd og forstår at modtage en kompliment uden straks at “undskylde” sig selv. Et menneske, som nyder livet, taler pænt om sig selv og andre, som ser det gode i de små ting og som ikke dvæler ved de negative. Og det være sig både tykke, tynde, høje, lave, røde, sorte eller grønne mennesker.
  Giver det lidt mening?

  Klem, Fie
  https://afashiontaleblog.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvad går der af mig?