favorit apps

modvilligt sund

BIKE1

En lækker cykel jeg mødte på Sri Lanka.. Den kunne snildt være min!

“Husk nu skat, det er sjovt at cykle”. Sådan stod min søde kæreste sødt og råbte til mig ud af køkkenvinduet, da jeg i morges modvilligt satte mig op på min kolde cykelsadel i regnvejret og mandede mig op til en 8km lang tur til jobbet i kulde og mørke.

Helt ærligt, så hader jeg at svede på vej til arbejde eller aftaler. Og jeg bander min kondi langt væk når jeg kæmper mig op af bakkerne. Min cykel er en gammel havelåge med en skæv kurv og en kæde, der knirker. Bilen har sædevarme, bringer mig tør frem og jeg behøver ikke medbringe skiftetøj når jeg kører i bil. Alt taler i virkeligheden imod cykelture for mit vedkommende.

Men alligevel så har ham min søde kæreste ret. Det er sgu sjovt at cykle! Når først turen er tilbagelagt føler jeg mig frisk og sej. Det er gratis når først cyklen er shoppet og så er det god motion. Jeg bliver nok aldrig typen, der synes cykling i regnvejr og sne er sjovt, men når vejret er ok, så er det faktisk meget rart.

Cykler I? Eller hvordan transporterer I jer?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

7 kommentarer

 • Cykler aldrig- hader det virkelig!

  Vil 10 gange hellere løbe ;))

  – Mette Maria / http://www.eatlovetrain.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • have a great day sweetie :3
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Cykel frem og tilbage til Roskilde st. Og på de gode dage så cykler jeg også fra Valby til CBS, eller går. 4A og jeg er ik jævn gode venner!
  Jeg vil dog helst også tage bilen når der regner og er skide koldt, eller når der skal handles ind…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg cykler altid. Jeg har nu ikke brug for at medbringe skifte tøj, har dog altid deodorant/parfume i tasken, men det er nu standarden, at jeg altid har det med. Men har også kun 4,5 kilometer hver vej i skole – dem cykler jeg troeligt hver dag, og skal jeg besøge venner/kæreste, så cykler jeg også til og fra. Tager kun bus i tilfælde af, at jeg skal besøge mine forældre eller der er sne til over begge næsebor.
  Har hverken kørekort eller penge til at køre i bus hverdag, så valget er ganske nemt .- og så er det skønt at cykle 😀 Man kommer hurtigere frem end med offentlig transport, hvis det er korte afstande i byen, man får frisk luft og man bestemmer selv “afgangstiderne” – fordelagtigt og fleksibelt.
  Blæst og regn er naturligvis røv og nøgler, men man er vel viking (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorit apps