modvilligt sund

hvad går der af mig?

TYRKIET2012

Lækker udsigt i Tyrkiet på sidste års sommerferie.. Glæder mig til sommeren 2013!

I dag er jeg FRIVILLIGT cyklet på job, i går aftes LØB jeg 3km uden pause! Projekt Sund Sommer 2013 er for alvor i gang, helt uden tvang. Det er rart når man rent faktisk får lyst til at træne og ikke kun gør det af pligt. Var faktisk overrasket over mine løbe-skills i går. Er normalt ikke den bedste løber og springer derfor let og elegant den form for aktivitet over, men det gik faktisk helt fint. Måske endda så fint, at jeg gentager succesen? Måske kommer jeg endda til at løbe endnu længere? Hvem ved. Det må tiden vise. Lige nu er jeg bare glad for gårsdagens succes!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

  • Hvor er det godt! Det er virkelig rart, når man er inde i en periode fyldt med overskud og energi. 😀 Jeg elsker selv at løbe, tror bare det handler om at blive ved og ved, så kommer du nok til at elske det på et tidspunkt. Hvem ved? 🙂

    Knus Amy

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

modvilligt sund