2012 og udlængsel

2012 new in

I 2012 blev der shoppet lidt.. Det kan næsten ikke undgås. Jeg købte lækre bikinier, der blev brugt flittigt på årets ferier (som jeg også købte). Jeg købte en varig gave til mig selv i form af en fin tatovering og så har jeg skiftet hårfarve! Det er lidt vildt at se hvor meget der egentlig kan ske på kun 12 måneder. Gad vide hvad de næste 12 bringer? Det er spændende! Her er i hvert fald nogle af mine nyerhvervelser i 2012:

TATTOO

Min søster og jeg fik endnu en fælles tatovering i 2012. Vores første kan du finde ved at klikke her, nummer to kan du finde ved at klikke her og sidste skud på stammen er denne. Et lille fint kærlighedssymbol.

TATTOO2

BIKINIER

Årets mange ferier var en god anledning til at tilfredsstille min indre bikinifettichist. Jeg fik shoppet to nye funky bikinier til min efterhånden store samling af bikinier. Man er vel et (charter)feriedyr!

IMG_7764a

HÅRFARVE

Jeg var i efteråret under kærlig behandling af søde Sanne og fik farvet mit kunstige blonde hår til en mere naturlig lysbrun kulør. Se forvandlingen her. I starten havde både jeg selv og andre svært ved at genkende mig, men efterhånden er farven blevet mere og mere mig! Til sommer ryger der nok noget lyst touch indover, men overall er det den her mørkere, mere naturlige farve jeg kan li’.

Blankcollage

HPV VACCINATION

Som så mange andre sprang jeg gladeligt til, da jeg blev tilbudt en gratis HPV Vaccination. Jeg har allerede fået to ud af tre stik og har ingen problemer haft – så jeg håber, at det er en god investering fremtiden og at I også har fået jeres?

IMG_1773

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

8 kommentarer

 • Nydelig tattoo – noget udsædvanlig sted at få den placeret 🙂 Nogen speciel grund til det lige skulle være der? Blot af nysgerrighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Gitte 🙂 De tanker jeg gjorde mig om placering var; 1. at jeg har en på den anden fod samme sted, og 2. at den nemt kan skjules hvis jeg ikke har lyst til at vise den frem 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvilken hårfarve brugte du da du var lyshåret? Jeg har selv samme problem med at det skal farves tit hvilket er en dyr affære hos frisøren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg brugte en fra Garnier for det meste.. Det var en variant jeg shoppede i Berlin kaldet Skandinavisk blond, den herhjemme, der ligner den mest er denne:

   http://www.matas.dk/garnier-nutrisse-10-ekstra-lys-naturlig-blond

   Skal du f.eks. til Berlin kan du shoppe dem der for 2,5-3 Euro, hvilket kun er 20-25kr. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Super tak 🙂
   Jeg har kun prøvet at farve hår selv én enkelt gang og der blev det ikke særlig vellykket, idet mit hår endte ud i en tisgul farve på toppen!
   Men Synes dit har set så naturligt ud, så måske jeg tør springe ud i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken en fin tatovering 🙂 De er da et budskab man aldrig kan blive træt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2012 og udlængsel