tattoo no 2

tattoo no 3

Min sidste tattoo (so far) blev til ved intet mindre end et tilfælde. De af jer, der har læst med længe kender måske historien? På trods af de noget spontane omstændigheder tatoveringen blev til under er jeg vild med den! Den sidder helt perfekt og minder mig om at kærligheden er uendelig! Hvad synes I om mine tattoos nu I har set dem alle? Jeg beklager de mange fodbilleder – det har været lidt svært at tage nogle flotte billeder af fusserne.. Vinklen er også lidt sjov, men håber I har kunne abstrahere fra det.

TATTOO2

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tattoo no 2