udsalgskup og en julegave

statement fra pilgrim

Jeg var inde og lure på Pilgrim smykker forleden. Jeg har sådan et lidt sjovt forhold til Pilgrim. På den ene side synes jeg ofte de laver nogle momsede smykker, der ikke helt oser af fashion, men så én gang i mellem har de alligevel bare ting som er über lækre! Se f.eks. de her smykker jeg fandt på deres webshop, er de ikke riiiiimelig lækre?

PILGRIM

Hvad siger I? Jeg ku’ godt! Virkelig godt!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udsalgskup og en julegave