statement fra pilgrim

skagen tid

Jeg har et Skagen ur, som jeg fik i gave for 7 år siden. Det lever stadig i bedste velgående. Det trænger til en ny rem – bevares, men det fungerer skide godt! Ligeledes har min kæreste to ure fra Skagen og begge virker også upåklageligt. Jeg synes Skagens ure er rigtig flotte og så er kvaliteten god i forhold til prisen. På trods af den gode holdbarhed på mit gamle ur med guldkant og læderrem, kunne jeg virkelig godt bruge et nyt ur, som ville stå godt til mine mange sølv og oxiderede smykker. Jeg har derfor været inde på Skagens egen hjemmeside og finde disse herligheder.

Hvad synes I? Er der nogen I kan lide? I kan finde dem ved at klikke på linket under billedet..

SKAGEN

Nr. 1: 1.398,- // Nr. 2: 1.498,- // Nr. 3: 1.198,- // Nr. 4: 1.498,- // Nr. 5: 1.998,- // Nr. 6: 1.398,-

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

statement fra pilgrim