skagen tid

nytårshilsen til bloggens folk

Kære alle læsere,

Tusind tak for et dejligt 2012!

Jeg håber, at I må få en skøn aften med krudt, kransekage og glitter! Og at I må få startet det nye år med manér. Jeg vil gerne sende jer alle et stort tak fordi I har læst med herinde og gjort blogging til en fest! Tak for jeres kommentarer, jeg glæder mig allerede til 2013!

De første par dage i det nye år har jeg lavet et tilbageblik på 2012 i forskellige kategorier – I kan godt glæde jer. Og i morgen tidlig kan I finde et gæsteindlæg skrevet af mig ovre hos Jane. Så der er allerede masser af godt læsestof til tømmersmandsdag no 1!

Rigtig god aften og godt nytår til alle jer fra mig <3

NYTAringR1_zpscd7f6e0d

NYTAringR2_zpsea74e9c7

NYTAringR3_zps4b3bbe55

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skagen tid