den uofficielle ønskeliste

mine tattoos

Jeg har for laaaang tid siden lovet at komme med et indlæg hvor I kan se min tattoos. Og her er det så! Jeg har i alt tre blækklatter fordelt på kroppen. Alle tre er tattoos som både min søster og jeg har. Det er vigtigt for mig, at mine tatoveringer sidder steder som jeg selv synes er elegante og at de ikke for synlige og så skal motivet helst være noget, der siger mig noget. De skal være positive og flotte! Her er min første tattoo, de andre to følger..

TATTOO1

NR.1

Jeg fik min første tatovering for knap tre år siden. Jeg skulle bare liiige prøve det. Sammen med min partner in crime Søs gik missionen i gang. Vi besluttede os hurtigt for motivet. Det skulle symbolisere sætningen “Liebe lässt die Schmetterlinge fliegen” =”Kærlighed lader sommerfuglene flyve”, som var en tekst, der fulgte os gennem det år vi var adskildt, da jeg boede i Berlin.

Vi fandt efter lidt søgning på nettet en tatovør (den bedste, hvis I spørger mig!) og forklarede hende, at vi ville have to sommerfugle i naturtro design. Den ene skulle være større end den anden, for at symbolisere en storesøster og en lillesøster. Efter nøje at have givet tatovøren instrukser tog vi hjem og kom igen nogle uger efter til store tusch-dag. Tegningen blev smidt på bordet og den var KÆMPE! Den var flot, men seriøst STOR! Vi skulle jo bare lige prøve det.. men fair nok. Vi gik all in! Overvejede for en stund også at gå crazy i farver, men der holdt vi trods alt igen.

Det tog over 3 timer for Søs at få lavet sin og 2½ for min. Det gjorde ubeskriveligt ondt og jeg overvejede flere gange hvad helvede jeg havde rodet mig ud i. Det føltes ikke helt godt og adrenalien susede i min krop.

Allerede første aften med min nye tattoo lå jeg alene i min seng under dynen med computeren på skødet. Huden gjorde ondt, plastikken på tatoveringen generede mig og jeg følte, at mit “pæn-pige” image var knust i tusind stykker under tatovørens nål. Mine forældre anede ikke, at vi havde fået lavet disse store kropsudsmykninger og jeg følte mig som en teenager, der snart ville få skæld ud og stuearrest. Jeg googlede “fjerning af tattoo” og læste i ét væk om hvordan jeg kunne få skidtet til at forsvinde igen. Fandt dog rimelig hurtigt ud af, at det var alt for omfattende og dyrt til, at det nogensinde ville komme til at ske.

Vi krøb til korset og viste kort tid efter Mor de fine nye sommerfugle. Ængstelige for reaktionen hev vi op i bluserne og Mor udbrød “Gud hvor er de flotte! Far bliver dødmisundelig!” Og med ét faldt der en sten fra mit hjerte og jeg kunne slappe af og nyde min nye tattoo. For da først de ubehagelige vaske/smøre/vaske/smøre seancer var slut og såret var helet var tatoveringen virkelig flot og jeg har sidenhen ikke fortrudt ét eneste sekund. Og det er da også blevet til to tattoos mere, dog nogle noget mindre nogle – det kan I se i næste indlæg.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den uofficielle ønskeliste