om at være sig selv utro

status og noget om en konkurrence

1

Først vil jeg gerne lige sige TUSIND tak for de kommentarer I smed på mit indlæg forleden. Jeg kan se, at emnet er yderst relevant og jeg tænker, at jeg vil genbesøge det oftere her på bloggen. Det er super vigtigt, at vi alle føler, at vores dagligdag er værdifuld (på trods af rugbrødmadder, vasketøj og regnvejr).

Nu hvor min PC er på værksted er det virkelig en sølle omgang blogging jeg har kunne diske op med. Jeg er aktiv på Instagram og Facebook, men det kribler alligevel i mine fingre for at lave noget rigtig blogging. Jeg har en masse i ærmet, udover ovenstående, som I godt kan glæde jer til. Jeg vil gerne høre, hvilke indlæg I glæder jer mest til at læse her på bloggen?

Hvad glæder du dig mest til? (Flere svar kan vælges..)

View Results

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at være sig selv utro