mine bedste tips til træning og kost

konkurrence

Jeg fablede om noget med en konkurrence, som ville komme på bloggen når jeg havde fået min computer retur fra værkstedet.. Computeren ligger et mørkt sted i Holland og er endnu ikke fikset af HP’s lidt for langsomme værksted. Heldigvis har jeg nu fået lov til at låne lidt onlinetid andetsteds og vil derfor fortælle jer lidt om den kommende konkurrence.

FNUG1

[Lakken er en sponsoreret gave fra Nora & Frække Frode]

Jeg har været så heldig at få en lækker FNUG neglelak fra webshoppen Nora & Frække Frode. Måske I kan huske Nora & Frække Frode fra konkurrencen om det lækre halstørklæde? Karina fra webshoppen er i gavehumør og vil udlodde en lækker FNUG neglelak til en heldig læser. Jeg vil smide selve konkurrencen op på bloggen senere og derudover har jeg selv leget lidt med lakken og prøvet at pynte den på forskellig vis. Det vil der også komme et indlæg med. Jeg håber I vil kigge med – jeg har gjort mig meget umage og brugt flere timer på at tage billeder af mine hænder, som åbenbart ikke er særlig fotogene.. Bedøm selv resultatet senere.

Vi ses på bloggen til en lækker konkurrence! Indtil da kan I tjekke udvalget af FNUG ud hos Nora & Frække Frode lige HER.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine bedste tips til træning og kost