l.o.c.

farvel sarah lund

Find din personlige Sarah Lund stil lige her, med sæsonens lækreste sweatre:

swea

1. Gina Tricot//2. Gina Tricot//3. Gina Tricot//4. H&M//5. Gina Tricot//6. H&M

Så var det i går det aller aller sidste afsnit af Forbrydelsen blev sendt. Eller var det? Slutningen var lidt åben i det, hvis jeg skal bedømme den. Der var endnu en gang masser af død og drama i Forbrydelsen og jeg slugte det hele råt søndag efter søndag! Jeg håber måske personligt lidt på endnu en sæson, selvom det siges, at serien er helt slut. Som i færdig, done, over and out! Hvad synes du om sidste afsnit af Forbrydelsen III?  

Sluttede Forbrydelsen III som du havde håbet på?

View Results

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

 • Jeg synes det var en virkelig dårlig slutning! Totalt urealistisk at hun skød ham, synes slet ikke det lå i kortene, at hun kunne finde på sådan noget helt umotiveret.

  Strik nr. 2 kunne jeg godt tænke mig at putte mig i, den er cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har hele serien igennem siddet tryllebundet foran tv-skærmen, men efter igår aftes var jeg rystet og sad tilbage med en tom følelse.
  Rystet fordi Sarah Lund hele serien igennem har talt om, og kæmpet for, at lade retfærdigheden ske fyldest, også ender hun selv med at stikke af fra mordet på en morder. Virkelig dobbelt moralsk og noget jeg bliver rigtig forarvet over. Det kan godt være, at det er en menneskelig reaktion og forsvarsmekanisme, men hvis ikke de kan handle eksemplarisk og korrekt i en fiktiv dramaserie, hvornår skulle det så ske?

  Ha’ en fortsat go’ mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Springer lige over det med forbrydelsen, da jeg ikke har set det 🙂 men synes de er vildt fede de tre grå strik 😀

  Hvis det frister, kan du kigge forbi min blog og deltage
  i min give-away om et lækkert ur fra Dyrberg/Kern 😀
  det kunne måske blive en lille ekstra julegave?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

l.o.c.