giv et bidrag til bryster

vind kashmir tørklæde

Jeg lovede jer en konkurrence hvis vi kom op på 275 FB fans, vi mangler stadig 2 for at være i mål, men fordi jeg er helt oppe og køre over jeres bidrag til min indsamling til Støt Brysterne, har jeg besluttet, at jeg alligevel skyder konkurrencen igang!

Blankcollage-3

Præmien er et ultra blødt, tidsløst og lækkert kashmir tørklæde i valgfri farve fra webshoppen Nora & Frække Frode (værdi 350DKK). Jeg har tidligere vist jer mit eget lækre tørklæde fra Nora & Frække Frode og nu er det altså jeres tur til at få chancen for at vinde ét!

Det eneste du skal gøre for at deltage er, at skrive hvilken farve du kunne tænke dig i kommentarfeltet samt skrive hvordan du ville style dit tørklæde. Du finder de forskellige farver lige HER.

Jeg glæder mig til at høre fra jer – vinderen vil blive udtrukket søndag d. 14. oktober kl. 12.00.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

48 kommentarer

 • Kære alle 🙂

  Tusind tak for jeres super fede kommentarer! Jeg har trukket en vinder af konkurrencen – se om det blev dig på dette link:
  http://blogliebling.dk/2012/10/vinderweekend/

  Rigtig god weekend og tak fordi I læser med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels B

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde tørklædet i farven “Lys Petrol”, og hvis jeg vinder, vil jeg give det som en overraskelse til min søde kæreste.
  Hun har de smukkeste blå øjne, som kunne funkle om kap med tørklædet. Og ellers ville det også passe godt med hendes sorte vinterjakke, nu hvor vi går en kold og mørk tid i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mag

  DÅDYR 🙂

  med mørkeblå jeans og mauve sweater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville vælge farven “Efterårsgrøn” og style den med lange sorte støvler, tætsiddende jeans samt en sort læderjakke. På den måde vil jeg få noget mere farve ind i et ellers mørkt outfit her til efteråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mogens H.

  deltager gerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte A.

  Jeg ville vælge tørklædet i farven Lys Teracotta og style det med læderjakke, grå strik nederdel, varme sorte strømpebukser og ankelstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Det ser godt nok skønt og dejligt ud det halstørklæde. Blandt de flotte farver ville jeg vælge farven “VIN”. Det er så smukt og efterhånden så moderne.
  Jeg ville style det til noget af alt mit sorte tøj. Jeg ejer så meget sort tøj og jeg mangler farver til at piske det hele op med.
  Jeg ville style det lækre tørklæde med min nye, sorte vinterjakke og et par tætsiddende jeans med tilhørende sort stik til og et par rå Dana sko. Og i hånden skulle jeg bære min sorte Mulberry taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Farvin

  Lækker konkurrence 😉
  Synes den i farvin “vin” er vild flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Wibrand

  Uh hvor spændende! Det må blive det blå, “Heaven”… 🙂 *krydser fingre*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil vælge det vinrøde og style det sammen med et par sorte tight jeans, mine sorte nye lækre støvler, en lækker top og min nye læderjakke!

  Tror det vil blive et lex outfit!

  Hvad farve har du på billedet? For den er jeg egentlig også ret vild med 😉
  Åh det er jo ikk til at bestemme sig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, jeg kan slet ikke beslutte mig for farven. Der er jo virkelig mange, hælder nok mest til noget sort, orange eller mørk Patrik. De er alle efterårs-venlige, og kan alle styles med coatede højtaljede jeans, gråmeleret slaske-tshirt, frakke og høje støvler. Jeg er på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker Give-away!
  Jeg kunne rigtig godt bruge et Efterårsgrønt, eller et rødt, eller det vinrøde. Ja de er jo alle nogle skønne farver! Men disse farver vil passe rigtig godt til den kolde tid vi så småt er gået ind i! Og så vil de være perfekte i farven til min nye lyse jakke!

  /Charlotte
  hyggeglimt.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Ritz

  Jeg ville vælge tørklædet i farven SAND, og style det med højtaljet stramme jeans i farven burgundy , neutral top, sort blazer og læder støvler… perfekt her til efteråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence – jeg vil rigtig gerne deltage, og hvis jeg er så heldig at vinde, så kunne jeg rigtig godt tænke mig tørklædet i sort (:

  Jeg er en sucker for sort, og mit valg falder derfor som skrevet på det sorte, selvom jeg synes at mange af de andre farver også er fantastisk flotte – men sort fungerer altid, og du kan mikse det til alt (dét er det lækre ved sort). Men hvordan jeg ville style det sorte tørklæde; jeg ville sætte prikken over iét med tørklædet i et outfit bestående af sorte jeans eller en nederdel, en stor strik eller en løstsiddende langærmet T-shirt, en langt uld frakke eller en læderjakke – dertil ville jeg tilsætte store sølvsmykker og mine lækre nye støvler fra Billi Bi eller Dr. Martens. Måske lyder det meget “kliché”-agtigt – men det er simpelthen dét der fungerer for mig og jeg elsker det! Tørklædet ville gøre det så godt til et sæt i den stil (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Jeg ville vælge en helt klassisk sort og style den sammen med et helt sort outfit – stramme jeans, sort uldfrakke og en varm strik, der, for mig, passer perfekt til årstiden. Det eneste, jeg mangler, er prikken over i’et: det sorte tørklæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Hansen

  Lækker konkurrence!
  Hvis jeg vandt ville tørklædet i farven MØRK PETROL ryge på sammen med en sort strikkjole, lidt chunky vinterstøvler, og min nye sorte vinterfrakke. Så kunne tørklædet lige give det lidt farve på en stilet måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er god nok en lækker give away.

  Hvis jeg vandt ville jeg vælge det i rødt.
  Jeg ville style det med min nye sorte bluse, sorte jeans og et par sorte sko i stil med dem du lige har købt i Bianco. Udover det ville jeg se om jeg kunne finde en lille clutch der kunne matche tørklædets flotte farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger R.

  Jeg kunne tænke mig det mørk lilla, det ville stå godt til min sorte læderjakke, mine sorte bukser og korte sorte støvler. 😉

  Rigtig god blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse lækker giveaway! Kunne godt tænke mig det sorte fordi jeg savner det jeg smed væk sidste vinter – jeg ved det godt ikke smart gjort men søgte overalt på min skole… Ville kunne style det til alt have det på hver dag og til alt. En kedelig dag med jeans og t-shirt eller hvis man skulle være rigtig chic bare ben, stram kjole og så tørklæde det kunne se godt ud!
  Håber ihvertfald på at vinde 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Nymann

  Fed konkurrence! jeg ville elske at eje tørklædet i farven “heaven”. Personligt ville jeg style det med en stor, grå strik, mine jeans i samme farve som tørklædet og et par lækre støvletter som jeg faktisk lige har bestilt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Lækker konkurrence 🙂

  Jeg ville gå efter det græs grønne tørklæde, som jeg ville bruge som farvesplash og style med min sorte læderjakke over en tyk strik, højtaljet miniskørt, tykke strømper og høje støvler til et lækkert hverdagsoutfit, eller sammen med en chunky cardigan, lang tunika, bløde leggins, tykke uldsokker og futter til en søndag i sofaen 🙂

  Klem Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Da næsten hele min garderobe er sort, ville der nærmest ikke være noget sæt dette smukke tørklæde i farven ‘efterårs grøn’ vil passe til.
  men jeg vil helt sikkert style det med højtalede sorte bukser, oversize trøje og læder jakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg ville vælge DÅDYR, hvis jeg blev den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  “VIN”, det flotte vinrøde! 🙂 Har altid været glad for bordeaux/vinrød/mørkerød, så jeg er helt vild med at det er så populært – og dermed lettilgængeligt – her til efteråret.

  På en søndag hvor den står på gåtur med kæresten og hunden vil jeg style den med armygrøn vinterjakke, sorte jeans, sort pandebånd og mine vinrøde Adidas sneakers. Og dertil gerne vinrød neglelak.
  På en lidt kold efterårsdag indendørs vil jeg style den over en sort striktrøje, mørkeblå jeans og guldsmykker. Hertil opsat hår, så man kan se tørklædet (og muligvis guld ørestikker) rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina

  Jeg ville vælge tørklædet i farven “VIN” og style det med mine sorte kjoler som har en lidt for dyb halsudskæring til den kolde tid vi går i møde. Er sikker på dette tørklæde ville holde min hals varm 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uhhh sikke en lækker konkurrence:)

  Mit skulle være efterårsgrønt – det er en virkelig smukt farve! Ville style det med jeans eller stram kort nederdel, stribet oversize bluse og min elskede skindjakke. På fødderne gad jeg godt have de flotte støvler du lige har købt fra Bianco:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Ih, super lækker konkurrence.
  Jeg ville elske at vinde kasmerr tørklædet i farven “vin”. (som jo tilmed er efterårets helt populære farve) Den kan jo styles til alt – f.eks. fine sorte ankelstøvler, tykke strømpebukser og en fin top evt. med sort læderjakke, men den kan også gå til min beigefarvede vinterjakke, min navyfarvede vinterjakke eller lignende! SKØNT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Uuh, jeg ville elske den i farven “Efterårs grøn”, den ser godt nok lækker ud! Til sådan en “krads” farve skal der sort med sort på! Jeg ville style den med mørke leggings, sort halvlang skjorte, læderjakke og mine sorte pavement sko i slangelook. Derpå masser af lækre guld smykker. Det ville, for mig, være det ultimative efterårslook!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Wauw super konkurrence 😉 jeg kunne virkelig godt se tørklædet i lys teracotta til min garderobe 😉 jeg krydser fingere …. Forsat god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  WAAAAUW – mon man kunne blive den heldige vinder af et JEANS BLÅt tørklæde…. Jeg krydser alt og håber det snart bliver søndag d. 14.10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Ups – det gik lidt for stærkt……
   – Vil style med mine blå øjne, sort habit og sorte jeans 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Quist

  Uhhh… Jeg ville helt sikkert gå efter tørklædet i mørk lilla – så flot!

  Jeg ville bruge det til min nye sorte blondenederdel med strømpebukser og printet tee, så nederdelen ikke bliver for fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert! Det skal helt sikkert være vin-rødt 🙂 Og så skal det styles med en masse sort. Læderstøvler, grove strømpebukser, kort stram nederdel, stor og chunky strik. Evt. en læderjakke, hvis jeg havde sådan en 🙂 Og så en tur rundt om søerne med en chai i den ene hånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette have

  hej du søde
  Skøn konkurrence
  Mit tørklæde skal være lyserødt, stylet med stramme mørke jeans, koksgrå bikerjakke og bikerboots:-)
  Kh a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hvis jeg vandt. Så ville jeg vælge farven mokka. Jeg ville style den med noget sort i sort og med en lækker rød farve på neglene 😀

  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville gå efter det mørkelilla, som vil passe perfekt med min grå/sorte dyreprint nederdel, og en sort lidt gennemsigtig top, og med en lilla top inden under. På fødderne vil jeg sætte mine nye støvler aller dem, du ønsker dig 🙂
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Petersen

  Lækker konkurrece:)
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg vælge tørklædet i mussegrå. Elsker alle de grå nuancer der er her i efter så jeg vil style det “gråt i gråt”:)
  Gitte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Helt klart LILLA. Ville style det med alt mit denim, sorte og grå tøj. Synes altid et farverigt tørklæde kan pynte på et neddæmpet outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Mmh, hvor ser det dog lækkert ud! Jeg ville vælge det i vin-farven, som ville passe super godt her til efteråret, med min sorte læderjakke, en mørk/sort bluse, et par skinny jeans og et par lækre støvletter 🙂 Det ville jeg synes så SUPER lækkert ud!! Jeg elsker den rå stil, blandet med det lidt fine, som tørklædet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise aa. Jensen

  Fed konkurrence, ville helt sikkert vælge det vinrøde og style det med min læderjakke og sorte pieces cowboy leggings, samt et par fede støvler med nitter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dit tørklæde, så ville klart vælge den farve… Lige fra jeg så dit første gang har jeg tænkt på hvor godt det ville passe til min nederdel jeg har derhjemme…
  Så derfor ville jeg style dem med min korte brændte orange nederdel jeg har fra pieces, en sort skjorte og en sort skindjakke. Og så ville jeg sætte et par korte biker boots til, hvis jeg havde sådan et par altså 😉

  FED konkurrence, krydser fingre for at jeg er så heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansen

  Farven Dådyr eller den vinrøde, helt klart! 🙂
  Jeg er til tætsiddende leggings, store, varme sokker og så dette vidunderlige tørklæde som prikken over i’et – med en jakke udover, når jeg bevæger mig ud i kulden og forhåbentligt senere sneen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert! Jeg vil gerne eje et i ‘sand’!

  Jeg ville style det med min læderjakke, et par skinny coatede jeans, nittestøvler og så en silketop eller skjorte for at få et både feminint og råt look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg ville vælge det vinrøde, der vil give lidt mere farve til min mørkeblå uldjakke, som jeg altid har på med enten sorte bukser eller strømpebukser 🙂 nice konkurrence og blog iøvrigt, har lige opdaget og tilføjet dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie. Jeg har luret på det længe, men har ikke lige taget mig sammen til at købe det endnu. Så håber jeg vinder det her. Hvis jeg vandt skulle det være det der hedder vin.
  Jeg vil style det med strømpebukser, nederdel, en fed jumper, rå støvler og en læderjakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone s

  Jeg vælge det i vin rød. Jeg har netop lige købt ny uld vinterjakke i sort, som dette tørklæde vil passe ualmindelig godt til. Jeg er helt vild med denne farve, den passer godt til mit min hud uanset om jeg lige er kommet hjem fra ferie eller er herhjemme i vinterens kulde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg ville vælge farven efterårsgrøn som ville se fantastisk ud kombineret med min læderjakke, og sætte det fine op mod det rå. Desuden tror jeg at min huds kulør efterhånden egner sig bedre og bedre med afdæmpede toner. -utroligt sommerens farve forsvinder så hurtigt!
  Så det er faktisk lige hvad jeg står og mangler!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ih hvor ser det bare så blødt og lækkert ud!:) Jeg kunne rigtig godt tænke mig et i samme farve som det du har på – er det den farve der hedder appelsin? Synes nemlig der ser lidt mere skrigende orange ud på hjemmesiden end det du har på, men billeder kan jo snyde:) Jeg har en læderjakke der minder lidt om din, og nu kan jeg jo se, at sådan et tørklæde vil passe så fint dertil:) Det vil være helt perfekt her til efteråret:) Elsker din stil – det er lige mig, og finder rigtig tit inspiration på din blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giv et bidrag til bryster