25 timer i døgnet

naturlig skønhed

Som jeg skrev tidligere var jeg med familien ude og gå en skøn tur i søndags. Vejret var helt perfekt til den slags. Solen stod højt på den lyseblå himmel, bladene dalede stille ned fra trætoppene og kulden bed i kinderne. Det var virkelig rart at koble lidt af. Jeg kan mærke, at jeg har mange jern i ilden pt og jeg forsøger at navigere mig sikkert igennem alle udfordringerne på min vej, men decideret spas har jeg ikke givet mig selv ordentlig plads til længe. Story of my life. Presser og presser og presser mig selv til at yde mere, hvilket resulterer i, at jeg let spænder ben for mig selv og risikerer at snuble. Men i søndags fik tankerne lov til at flyve for en stund, jeg slap tøjlerne og nød bare familien, naturen og den friske luft.

Finder I også ro i naturen?

IMG_7799

IMG_7781

IMG_7727

IMG_7869

IMG_7864

IMG_7742

IMG_7723

IMG_7830

IMG_7797-1

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 timer i døgnet