naturlig skønhed

mine svagheder

En af mine svagheder er kage (især kage med marcipan på, som den hér).. Og så chokolade. Åh gud, hvor jeg elsker chokolade! Hvilke svagheder har I? Og har I nogle gode alternativer når den søde tand sætter ind?

Kage

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

8 kommentarer

 • Lige nu har jeg drukket en stor kop hjemmelavet varm kakao! Ikke det bedste råd måske, men det stoppede da sukkertrangen B-)

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmmm, det lyder også dejligt 🙂 Nogle gange skal man bare give efter og så indtage dén ting man har lyst til fremfor alt muligt andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Altså lige hvad angår kager og chokolade, så kan jeg kun anbefalde at være laktoseintolerans – hvis jeg spiser det, så der kontant afregninger, og så husker jeg det helt sikkert til næste gang lysten melder sig.
  Har du prøvet at lave små frugt poser – ved ikke hvorfor, men jeg kan bedre spise frugt, når det er skrået ud, og så ellers kun købe små stykker chokolade – så det da ikke så meget usundt man får af gangen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder ikke rart, men det er selvfølgelig en fordel, at man automatisk undgår fælderne 🙂

   Du har ret – frugt er sjovere når det er skåret ud. Det er nemmere, mere feminint og en mere overskuelig opgave 🙂 Det må jeg arbejde lidt med..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har for alvor sagt farvel til chokolade og søde sager. En af mine laster er Pepsi Max, men det må jeg heldigvis stadig gerne få, da det er sukkerfrit 🙂 Jeg startede på Dukan diæten 3. september og har på to måneder tabt 10 kg – og når resultaterne er så tydelige, kan jeg sagtens sige nej tak til både toastbrød, kartofler og flødeskumslagkage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm, kage! 😉 Mine svagheder er egentlig bare mad generelt. Jeg æælsker mad, og kunne spise 24/7, hvis det skulle være . Jeg vil dog gerne kunne passe mit tøj ordentligt igen, så prøver at holde lidt igen (æv). Mine små tricks består af at spise noget tyggegummi i stedet, eller drikke en Pepsi Max eller noget te. Eller den halvt-gode-halvt-dårlige, at dele et stykke kage med min bedre halvdel – så er der kun halvt så mange kalorier 😉
  (Der var også engang, hvor jeg spiste mange gulerødder, når jeg var lidt småsulten. Men så var det, at jeg gik hen og blev orange…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi – jeg er også madglad – hvilket egentlig er en fordel, for jeg kan også sagtens spise mig mæt i salater og sunde sager 🙂 Så længe det ser lækkert ud og er smagfuldt, så er jeg på!

   Vil prøve at holde mig fra for mange gulerødder. Orange er heller ikke min farve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

naturlig skønhed