mine svagheder

har du set..

FAQ

-at min nye FAQ side er gået i luften? På siden besvarer jeg en masse generelle spørgsmål og I er velkomne til at stille spørgsmål i kommentarfeltet derinde. Siden er dynamisk og der vil løbende blive ændret på dens indhold afhængig af hvad I er interesserede i at høre om. Pt. kan I læse om hvilket kamera jeg bruger, hvor jeg kan lide at gå ud og spise henne, hvorfor bloggen hedder “Liebling” og så kan I få et smugkig på hvilke blogs jeg selv læser. Jeg håber, at I vil tage godt imod siden, smid gerne et “like” derinde, hvis I synes om den.

PS. Tusind tak fordi I læser med og kommenterer flittigt – det sætter jeg STOR pris på 🙂

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine svagheder