vil helt vildt gerne..

extreme makeover

Der skete virkelig noget i går! Med mit hår altså. Jeg forlod min lejlighed som meget blond med en dyb, dyb bund og tog metroen ind for at mødes med søde Sannie fra L’Oréal på Emmerys. Vi snakkede om løst og fast og en hel del om hår, hvilket jo var årsagen til, at vi mødtes. Jeg skulle nemlig ind til Plan (b) og have farvet lokkerne med L’Oréals INOA farveteknologi. Top lækker hårfarve må jeg indrømme! Hårfarven er baseret på olie frem for ammoniak og lugter derfor overhovedet ikke. Det var lidt sjovt. Normalt lugter hårfarve krads og meget parfumeret, men INOA kan man slet ikke lugte på nogen måde. Det føltes sundere end normalt og det bilder jeg mig derfor ind, at det er. Her kan I se mit hår, som det så ud i går morges inden turen i frisørstolen.

IMG_7492

IMG_7496

Jeg har længe været tilhænger af blonde hjemmefarver, da budgettet desværre ikke tillod de store frisørture, men jeg ved jo godt, at det ikke er helt sundt for håret. Så jeg følte mig da også ekstra forkælet, da jeg kunne sætte mig i stolen og fremsige et ønske og voila – så blev det til virkelighed.

IMG_7558

IMG_7507

Min frisør var skønne Sanne, som har bloggen ifellinlovewithashoe, hvor hun deler ud af sin lækre sans for mode. Jeg har aldrig mødt Sanne før, men har læst med på hendes blog og hun var lige så sød som hun ser ud.

Med hensyn til håret blev vi enige om, at jeg skulle gå en mere naturlige vej (som er en del mørkere) og jeg er derfor endt med en hårfarve  langt fra den nærmest platinblonde kulør jeg startede dagen ud med at have.. Er I spændte på resultatet? Jeg var..

IMG_7562

IMG_7567

IMG_7582

Blankcollage

Jeg synes resultatet er rigtig, rigtig flot. MEN – jeg skulle helt sikkert lige vænne mig til mit spejlbillede. Det er total anderledes – på den gode måde. Jeg glæder mig til at style mit nye hår på alle mulige måder og er rigtig glad for hele oplevelsen med Plan (b) og INOA. Hermed smider jeg mine varmeste anbefalinger til begge og krydser fingre for igen at få mulighed for at komme i kløerne på de to damer. Stort tak til Sanne, Sannie og L’Oréal for lækker farve.

IMG_7604

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil helt vildt gerne..