dagens tip

christopher vs. bieber

Jeg føler mig som en lille teenagepige nu hvor jeg må bekende kulør og sige, at jeg rent faktisk ret godt kan lide Christophers musik.. Against the odds ka’ jeg ret godt li’ hans colours og selvom vi har nothing in common gør tonerne mig ret glad i låget.

Og som om det ikke er nok – så er jeg for første gang også faldet lidt for den unge Biebers musik! Jeg ved ikke hvad der sker?! Normalt siger det mig ingenting, men Biebers hit “As long as you love me” synes jeg egentlig er helt ok. Det rammer mig midt i mit indre poppige/teenage hjerte.

Er jeg helt skævt på den eller gemmer der sig andre derude, som synes Christopher eller Bieber leverer labre toner?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • Karoline Bang Thøfner

  Hej! – Super dejlig blog.

  Hvis du har tid og lyst, så tjek lige min blog ud,
  det kunne være der var noget du syntes om 🙂

  Mvh. Karoline Bang
  http://karolinebang.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min kæreste på 25 kom til mig for et par uger siden og sagde “du må ikke sige det til nogle, men den der nye bieber sang, den er altså ret god!”

  Jeg var flad af grin indtil jeg hørte den.
  Den er faktisk rigtig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dét er dælme skægt! 😀 Det tror jeg ikke min kæreste ville have indrømmet, selvom han er en følsom gut 🙂 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke at mit ellers rockelskende hjerte er meget for at indrømme det… Men jeg kan faktisk også godt lide Bieber-drengen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens tip