dagens tip

christopher vs. bieber

Jeg føler mig som en lille teenagepige nu hvor jeg må bekende kulør og sige, at jeg rent faktisk ret godt kan lide Christophers musik.. Against the odds ka’ jeg ret godt li’ hans colours og selvom vi har nothing in common gør tonerne mig ret glad i låget.

Og som om det ikke er nok – så er jeg for første gang også faldet lidt for den unge Biebers musik! Jeg ved ikke hvad der sker?! Normalt siger det mig ingenting, men Biebers hit “As long as you love me” synes jeg egentlig er helt ok. Det rammer mig midt i mit indre poppige/teenage hjerte.

Er jeg helt skævt på den eller gemmer der sig andre derude, som synes Christopher eller Bieber leverer labre toner?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens tip