hvad har du haft ild i?

ask me anything

Photobucket

Jeg arbejder på en ny side i min menu, hvor jeg vil svare på nogle generelle spørgsmål om mig og bloggen. Jeg tænker, at det kan være en “levende” side, hvor ofte stillede spørgsmål kan blive besvaret løbende og samtidig en side, hvor nye læsere kan lære bloggen bedre at kende. Jeg har allerede selv en fornemmelse af nogle af de spørgsmål I kunne tænke jer besvaret på baggrund af tidligere stillede spørgsmål, f.eks.:

Hvorfor hedder bloggen “Blog Liebling”?

Hvilket kamera bruger du?

Hvordan redigerer du dine billeder?

Ud over disse spørgsmål, vil jeg rigtig gerne høre hvad I ellers synes kunne være sjovt at vide når man læser bloggen? Noget om studie, arbejde, favoritbutikker, bloggens historie eller andet gøjl? Jeg håber I har nogle gode bud/spørgsmål og ser frem til at besvare dem.

Gooood weekend derude!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvad har du haft ild i?