den hemmelige hule

paradis i parken

Det er snart en gammel nyhed – men jeg har endnu ikke fået vist jer mine film fra Coldplay koncerten, så her kommer der én. Det var simpelthen en af de mest fantastiske koncerter jeg har været til! Jeg gav Mark billetterne i en slags kærestegave. Det sker sjældent, at vi er vilde med den samme musik, men Coldplay har vi begge to noget et særligt forhold til. Jeg husker tydeligt dengang jeg skulle rejse til jobsamtaler i Tyskland og havde lånt Marks iPod med, som var fyldt med Coldplay musik. Med tårer i øjnene over tanken om, at vi skulle være adskilt i et helt år hørte jeg tonerne af “Fix You” og “Clocks” mens landskabet gled fordi udenfor toget.

Siden dengang har Coldplay altid betydet noget unikt for mig. Og det var derfor også en helt speciel følelse at stå i Parken sammen efter så mange år og høre Coldplay give den op for et stopfyldt stadion. Showet var genialt med de her blinkende armbånd og fyrværkeri og konfetti. Vi var begge enige om, at det havde været et minde for livet og at vi helt klart gerne ville se dem igen – hvis de skulle få lyst til at besøge os igen.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • Corrina

  Er såååååååeee misundelig på alle der var til den koncert! Ej hvor gad jeg bare godt selv have været der. Har du også en video fra Fix You? Elsker den sang 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt fantastisk at være der – det skal du unde dig slev næste gang de kommer 🙂 Jeg tror desværre ikke jeg har Fix You – filmede kun lidt sporadisk, denne var den eneste jeg fik i fuld version 🙂 Det ville have været fedt at have haft ALT på film, men havde ikke muller til at holde kameraet så længe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  hej. Åh tak for den fine film, glad for at fornemme stemningen når man nu ej kunne være der. Ser fantastisk ud:-):-):-)
  God wekend
  Kh Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak 🙂 Det giver et lille indblik i hvor fed en oplevelse det var, selvom det er svært at beskrive 🙂

   God weekend til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Paaske Christensen

  Wow! Jeg var også til koncerten. Den vildeste oplevelse!
  (Kan se du stod lige i nærheden af der hvor vi stod) 😉
  Anyway. Glemmer aldrig den aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den hemmelige hule