ups..

mandagsmoody

Kender I de dér dage hvor man ikke har fået nok nattesøvn, man er pms (hvilket ellers sjældent sker), man kun har en lille tør håndfuld havregryn til morgenmad, man ingen madpakke har fået med ud af døren, dankortet er spærret grundet mindre misbrug (I swear – it wasn’t me!),  man har forbandet meget lyst til alt det usunde, manden på værkstedet, som har ridset ens bil ikke tager den til polering som ellers aftalt og endnu en gang fucker med én, det regner, det hele bare er så forbandet mandagsgråt, at det gør helt ondt og man har lyst til at åbne kæften op mod de tunge skyer og råbe “FUUUCK” mens man står i regnen med mørke indkøbsposer under øjnene og hængehud på maven og undrer sig over hvor sommeren blev af?

Sådan én dag har jeg haft i dag.. Heldigvis har jeg lappet lidt på humøret med en liiille smule shopping og en kold cola til “aftenkaffen” mens jeg sidder i aftenskole og venter på at verdens længste mandag må ende og en god ny dag åbne sig for mig i morgen.

Jeg håber I har haft en bedre dag end mig – hvis ikke så spam bare løs i kommentarfeltet og kom af med det negative så mandagen kan blive lidt kønnere.

Snapshot_20120924_3_zps930c52f4

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Karina

    Åh, min mandag har også bare været en af de der dage. Har sovet i intervaller, og har max fået 2 sammenhængde søvn. Glemt at sætte vækkeuret (tak for opdaterte til appel), måtte stå op i tog og bus, fik smækket lugten af gamle fest i hovedet, da jeg ramte arbejde, nedbrud på nette (håber de har fået op og kører, når nu du sidder på CBS), og ja, så vælgte jeg da også lige en tur til tandlæge (note til mig selv, bestlit ALDRIG tid en mandag). Så jeg har forkælet mig selv med et par busker og sushi…… Skål for dumme mandage 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Æv da, sikke en skoddag! Det eneste gode må da være, at det kun kan blive bedre i morgen.

    Min mandag har også været lidt typisk, jeg er lige flyttet til Spanien, og efter at alle butikkerne i går havde søndagslukket, viser det sig, at i dag er en helligdag… Og vi mangler også havregryn, og andet lødig mad, selvfølgelig. Glæder mig til at få noget ordentlig at spise i morgen (7-9-13 for, at det ikke også er lukkedag!) :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ups..