de heldige vindere

kagedysten

Tror jeg har fået mig et nyt yndlingsprogram.. Den Store Bagedyst på DR1! Måske lidt momset at se, men mit mundvand flyder frit og jeg får lyst til at bide i mit TV når det bliver vist. Har I set det? Kransekager, cupcakes, chokolade og lækkerier i eeeeet væk. Jeg bager meget sjældent (bortset fra til min fødselsdag, hvor jeg gerne prøver lidt forskelligt af).. Men får helt lyst til det når jeg ser Bagedysten. Muuuuums! (Var der nogen, der sagde Projekt Fed Vinter? Naaaaaj!)

4-4

Billeder fra mit kagebord til min fødselsdag i år..

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de heldige vindere