dagens og new in

hvordan man gør en dårlig uge bedre

Som nogle af jer måske ved startede min uge elendigt, tirsdag var liidt bedre, men stadig ikke til at hoppe op og ned af glæde over og onsdag besluttede jeg mig derfor for at gøre noget, gribe i egen (trætte hænge-) barm og smede min egen lykke.

IMG_6312

+ Jeg har derfor, som et plaster på det blødende sår min dumme mandag efterlod mig med, shoppet en ny lækker lædertaske og lidt lækkerier fra Envii (det er en slags lykke).

+ Jeg har modtaget et styks smørblødt tørklæde til at svøbe efterårshalsen i (også ren lykke må jeg indrømme).

+ Onsdag blev der booket bord til running sushi med Mark (hvilket var en pudsig oplevelse med besøg af fødevarekontrollen og tomme sushibånd, men hyggeligt var det), derudover byder denne uge nu ikke bare på én men hele to ture i biffen(!) = bland-selv slik og hygge.

+ I dag har vi været ude og få top lækker brunch på National Museet (har seriøst ALDRIG oplevet SÅ lækker og indbydende en brunch) og så har vi gået en frisk tur i Botanisk Have. Virkelig, virkelig hyggeligt.

Så med masser af shopping, mad, hygge og ekseptionelt godt selskab skulle min lykke vidst være gjort denne uge.

Har I oplevet noget dejligt denne uge I vil dele?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

 • Tusinde tak for din kommentar. Flot blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak fordi du tog dig tid til at kigge forbi 🙂 Kom gerne igen.. Jeg følger allerede din blog. Den er super inspirerende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg har i dag hente min taske, og føj hvor den lækker. Tak fordi du lokkede 😀 God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens og new in