danmarks næste top model 2012

et lille stik for livet

Forleden var jeg nede og få mit første stik med HPV vaccinen. Man skal have tre stik i alt og så virker det. Jeg har hørt om mange, som ikke tør ikke af frygt for at det gør ondt, men helt ærligt så gør det lille stik ikke spor ondt og slet ikke ved tanken om, at det måske en dag kan redde dit liv. Så hvorfor egentlig ikke gøre det? Alle piger født i perioden 1. januar 1985 til 31. december 1992 kan få vaccinen gratis nu. Du kan nærmest få den overalt! Den bliver givet i din lokale Matas når du alligevel er nede og shoppe den nye kollektion neglelak og i dit FitnessWorld center efter en god omgang træning og så kan man tilmed få Danske Lægers Vacciantions Service til at komme ud på ens arbejdsplads og vaccinere. Er man mere tryg ved at gør det hos egen læge er det også en mulighed. Så jeg kan næsten ikke se hvorfor man skulle lade være?

Har du fået dit HPV skud?

IMG_1773

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Jeg fik min da lige da den kom ud! Jeg var så heldig at min mor havde muligheden for at give mig den, trods prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil lige give mig selv en klap på skuldren 🙂 Klap klap… Jeg valgte for 3 år siden at deltage en forsøg med HPV vaccinen. Det handle om at gøre vaccinen dække 90% frem for de 70% den var på det tidspunkt. Ved at deltage i forsøget fik jeg min HPV vaccine gratis, og skulle så ligge krop til undersøgelser og boldprøver. For de genere som underlivs undersøgelser kunne give, så fik jeg 400 kr. i gavekort. Jeg synes selv det var en super god deal, og blev bare endnu gladere da forsøget har været med til, at alle I andre i dag får den gratis….. Så vil også opfordre til at alle gør ud og får det gjort…. Og det gør ikke ondt på nogle måde, og kan redde dit liv.

  Jeg ved at min arbejdsplads har fået Danske Lægers Vacciantions Service til at komme ud på onsdag… Så piger på CBS tage din veninde, søster, kusine eller bare en pige du har mødt på vejen med….. 🙂

  Og tak for en fantastisk blog – følger livligt med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey – hvor er du sej Karina! Tusind tak fordi du har lagt krop til undersøgelserne og dermed medvirket til, at vi andre nu kan få vacciantionen 🙂 Og tak fordi du læser med herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

danmarks næste top model 2012