paradis i parken

drømmer om..

Denne lækre taske fra H&M! Den er i det blødeste læder, har den perfekte størrelse (til alt mit habengut inkl. en lille trøje til de kolde tider), en kort strop og en lang strop og så koster den “kun” 699,-.. Åh hvor ville jeg ønske den var min. Tror jeg må kigge på finanserne næste måned og se om ikke der skulle blive plads til denne baby.

Hvad synes I om den? I kan se den lige her på H&M’s webshop.

Droemmetaske_zps2ed27a18

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

  • Hejsa,

    har du set at den er til 50% i hm og med koden 9910 og 1304, kommer den ned yderligere 🙂
    jeg har selv købt den 🙂

    /Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

paradis i parken