envii me?

dagens og new in

Forleden lå der en lækker pakke til mig i postkassen.. Det var dette bløde, dejlige kashmir tørklæde fra Nora og Frække Frode, som er en webshop med alt fra FNUG neglelak til nittebælter, bling øreringe og lækre tørklæder. Mit nye kashmirtørklæde har hængt på mig lige siden jeg fik det ind af døren og det frisker mine sorte efterårs items rigtig fint op. Det har en ge-ni-al længde og bedst af alt – det er ikke et tørklæde, der kradser. (Kan ikke fordrage tøj, der kradser..) Tørklædet kan shoppes i et væld af farver hos Nora og Frække Frode – så der er lidt for enhver smag. Se evt. her hvis du selv mangler et lækkert tørklæde til de kolde tider.

Hvad synes I om tørklædet og min styling af det?

Blankcollage-2

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

envii me?