morgenmad på havet

velkommen tilbage til hverdagen

BAM! Så slog hverdagen mig hårdt i hovedet.. Det er mandag. Dét i sig selv siger en del. I går startede dagen med stor morgenbuffet, friskpresset juice, badning i poolen og i solen. I dag har dagen budt på yoghurt til morgenmad, skoledag kl. 9-15, leverpostej og rugbrød og så aftenskole i skrivende stund. Det er lidt hårdt at være tilbage i “den virkelige verden”, men også rart nok. Jeg har modtaget et par ultra bløde Nike afslapningbukser med posten i dag, som er en af mine fødselsdagsgaver fra Mark – de er kommet på og med dem forsøger jeg at bibeholde feriens afslappende følelse bare lidt endnu. I morgen kan jeg se frem til at skulle til Coldplay koncert. Det glæder jeg mig vildt meget til!

Er der nogen af jer der også skal til Coldplays koncert? Hvis ikke I skal, men godt kan lide Coldplay kan koncerten høres live på P3. Bare et lille tip fra mig til jer.

IMG_6145

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • årh. i har fået taget mange gode billeder! Hvor er dette især fint, hvad er det taget med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – jeg sætter stor pris på rosen 🙂 Billedet er taget med mit Canon EOS 550D og et 50mm objektiv fra Canon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, det er ikke altid nemt at vende tilbage efter ferie 🙂 Mega fedt billede af dig btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der hverdag kan vœre ret trist efter så fantastisk en ferie. Men jeg har nydt at følge med gennem de fantastiske billeder derfra, så tak for ferie 😉 Det er altid godt at kunne drømme sig lidt vœk gennem andres feriebilleder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak fordi du har fulgt med på feriebloggingen 🙂 Jeg har flere billeder derfra – så stay tuned 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

morgenmad på havet