aftenstemning

summertime

Jeg føler, at jeg ventede i evigheder på, at sommeren skulle komme og nu sidder jeg her pludselig. Midt i heden – selv når det er mørkt sveder vi! Ingen klager herfra (så skulle det da lige være over, at det slutter på et tidspunkt!). Vi nyder virkelig at vågne op til frisklavet morgenmad, søvndrukne drible ned til poolen og lægge badehåndklædet (som nogle andre vasker for os) og så bare læse i bøger, bade og sove dagen væk som det passer os. Ingen deadlines (ud over alle de all inclusive måltider, der skal indtages), ingen vasketøj og ingen rengøring. Det er afslapning på højt plan! Alle burde unde sig selv en lækker all inclusive ferie bare én enkelt gang..

Jeg har her samlet et bundt billeder fra sidste uge på Pegasos World, som meget fint beskriver livets dilemmaer for os pt.: “Skal jeg sole på mave eller på ryggen? Eller skal jeg måske lige snuppe en cola mere inden jeg tager en lur?”

Nyere billeder fra vores nuværende (og fik jeg sagt TOP LÆKRE hotel) venter lige om hjørnet. Glæder mig allerede til at vise jer den flotte udsigt, det krystalklare havvand og den overdådige buffet. Men indtil da må I nøjes med lidt “gamle” billeder..

IMG_4037

IMG_4051

IMG_4055

IMG_3523

IMG_3516

IMG_3721

Blankcollage-2

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

aftenstemning