summertime

niv mig i armen!

Jeg tillader mig hermed at spamme jer med billeder fra über skønne Ramada Plaza, hvor vi bor denne uge. Vi blev straks blæst væk, da vi ankom. Ude fra gaden ser hotellet ikke ud af det vilde. Det ligger midt i byen omkredset af masser af bygninger og små gader. Men indenfor.. Indenfor hersker der en helt unik stemning.

Selve hotellet er elegant som bare pokker! Man skulle tro det var en drøm – men det er virkelighed. Vi har bløde badekåber, sutsko og badekar på værelset, som desuden rummer en seng, der er bredere end en normal seng er lang, puderne er fantastiske, for ikke at tale om udsigten fra vores balkon på 7. sal! A-fucking-mazing! Vi kan se hav og bjerge så langt øjet rækker. Det er ren balsam for sjælen. Maden indtager vi udendørs med udsigt til bjerge og hav og nåh ja, solsengene er placeret på små fine terrasser hele vejen ned langs klipperne mod vandet og også herfra kan udsigten til bjerge og hav nydes fuldt ud. Jeg har så meget jeg gerne vil fortælle om hotellet og vores ophold her – deler det dog op i en masse lidt mindre indlæg, så jeg ikke får postet en roman.

Er I egentlig trætte af alle ferieindlæggene eller er de ok?

IMG_5215

IMG_5112

IMG_5058

IMG_5179

IMG_5176

IMG_5192

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Årh, hvor ser det bare lækkert ud! Keep’em coming. Selvom jeg bliver dødmisundelig, er det meget hyggeligt at drømme sig lidt væk og planlægge hypotetiske ferier 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe – tak Nana 😀 Det er også en god idé med nogle drømme og især om rejser hvis du spørger mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summertime