bye bye pool

morgenmad på havet

Under vores ophold på Ramada var der bl.a. mulighed for, at man kunne spise morgenmad på en båd! Say whaaat?! Den chance lod vi selvfølgelig ikke passere og fredag var vi derfor afsted kl. 8 om morgenen og sejlede væk fra hotellet. Sejlturen tog knap 2 timer, man fik lidt morgenmad, kaffe, te og friskpresset juice og så var der mulighed for at bade direkte fra båden. Vi sejlede ikke så langt væk fra hotellet, men båden stoppede ved et fint lille vandfald og det var ret hyggeligt! Hvis man kommer til Ramada og har all inclusive vil jeg klart anbefale, at man tager en tur på båden – det er nemlig gratis.

Her er ‘lidt’ billeder fra turen..

IMG_5787

IMG_5903

IMG_5851

IMG_5833

Blankcollage-4

IMG_5810

IMG_5804

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bye bye pool