velkommen tilbage til hverdagen

essen berlin

Før Tyrkietturen var vi 4 dage i Berlin med Søs og hendes kæreste. Det var mindst ligeså skønt som Tyrkiet omend lidt koldere. Vi boede i en dejlig lejlighed, så Fjernsynstårnet, Brandenburger Tor, det jødiske monument og meget andet. Vi gik tur i Tiergarten, var i Zoo og drak drinks og kolde øller. Og så fik vi den bedste sushi! Sådan en indbagt lækkerbisken, som var damn billig. Hvis I tager til Berlin skal I klart prøve deres sushi. Det er meget lækkert og friskt. Ud over sushi fik vi også en masse andet lækker mad.. Her er et par billeder – jeg bliver helt sulten! Gør I også?

IMG_1990

IMG_2022

IMG_2013

IMG_2019

IMG_2003

IMG_2025

IMG_2007

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

 • Signe

  Jeg har først lige fået øjnene op for denne blog og WAUUW for nogle billeder! Jeg er virkelig imponeret over de billeder far Tyrkiet især, og nu må jeg vide det; hvordan gør du? er det et super lækkert kamera, eller bruger du indstillingerne på kameraet meget eller billedredigering på pc’en? Du må lige give mig nogle tips 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih hvor er jeg glad for din kommentar 🙂 Tusind tak!

   Jeg tager mine billeder med mit Canon EOS 550D kamera, jeg har to forskellige objektiver og så har jeg et pol filter, som gør billederne mere skarpe i dagslys. Dette billede er taget med et 50mm objektiv uden filter. Jeg redigerer billederne i Photobucket.com som du kan finde online 🙂 Jeg håber de tips kan bruges? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Det kan de ihvertfald – tak for det! NU må jeg igang med at lege lidt med det redigering, os så håber jeg kameraet kommer engang 🙂
   Hvis man gerne vil have det billed ned på skrivebordet, som man har redigeret, hvad gør man så? ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhmm, den sushi ser virkelig lækker ud, husker du hvor de er fra? mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den var alt for lækker! Har ikke smagt noget der var SÅ godt herhjemme 🙂 Restauranten ligger ved Hackescher Markt stationen i Berlin. Navnet kan jeg ikke huske, men det er den man kan se på billedet ovenfor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

velkommen tilbage til hverdagen