vind vind vind: fifty shades

din drømmerejse?

Jeg har et lidt hypotestik spørgsmål. Hvis du og nogle andre voksne skulle rejse i 2-3 uger, opleve noget lækkert og få en oplevelse for livet.. Hvor ville du så tage hen? Jeg er åben overfor jeres vildeste drømme, eksotiske idéer og eventuelle erfaringer fra egne eventyr. Spam gerne løs i kommentarfeltet – jeg glæder mig til at høre jeres foreslag.

IMG_6034

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

 • Marie L

  Jeg ville såååå gerne på rundrejse i Balkan landende. Det ville være det største – Kroatien, Bosnien, Serbien og Montenegro. Jeg er en sucker for det gamle Jugoslavien og deres historie og har tidligere besøgt Bosnien to gange og Kroatien intet mindre end 11 gange. LOVE!
  Jeg kan nok heller ikke ligefrem sætte “eksotisk” i forbindelse med min drømme rejse – men en vild drøm, det er det i hvert fald 😉 som forhåbentlig går i opfyldelse engang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville også gerne på en rundrejse i USA 🙂 Kunne være ret fedt.

  Synes du har en rigtig fed blog 🙂
  Hvis du har lyst skal du være velkommen til og kigge forbi min blog: http://www.karina-blog.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt kunne jeg vildt godt tænke mig en rundtur i USA eller Australien. Jeg har selv været i USA tidligere i år, og var på et mindre roadtrip fra Atlanta, Georgia gennem Georgia og Florida. Og jeg er SLET ikke færdig med USA endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line P

  Helt sikkert USA for mit vedkommende, selvom det ikke er helt så eksotisk. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhhh den var svær, der er så mange fantastiske steder jeg gerne vil opleve. Jeg har været i Asien 4 gange, den ene gang i 3 måneder. Så denne gang skulle være en anden verdensdel. Afrika og opleve vilde dyr på tæt hold og bo på et lækkert lodge. Cuba med kulørte bygninger, dans, store cigare og gamle amerikaner biler. Eller Brasilien, ud og opleve amazonas og dets smukke dyreliv, Rio og opleve stranden, sukkertoppen og kristus figuren. Jeg kunne blive ved i en evighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind vind vind: fifty shades