insta food

b-day #24

I går blev jeg et år, en rynke i pande og ti rynker mellem brysterne ældre. På trods af min selvdestruktive krop var dagen helt perfekt! Jeg blev vækket med sang og flag hos mine forældre. Fik stort morgenbord med varm te og flagboller. Formiddagen blev brugt på kagebagning og om eftermiddagen kom resten af familien på besøg til stort kagebord. Heldigvis var vejret super – så vi sad udendørs og hyggede og da aftenen faldt på trak vi indendøre og nød lidt grillmad.

3-5

Det var den perfekte fødselsdag og en genial start på ferien! Jeg fik nogle fantastiske gaver (blev helt overvældet) og så var det hele bare så dejligt afslappende. Havefest i solskin kan aldrig gå helt galt.. Som det efterhånden er blevet tradition for, havde min søster og jeg arrangeret et kagebord med hjemmelavede kager. Overhovedet ikke noget man bliver tynd af – men så er det jo trods alt godt jeg ikke fylder år hver dag.

4-4

Vi havde bl.a. lavet brownie med ribsdrøm på, citronmåne med citronfrosting, marengs med ribsdrøm og friske jordbær og hindbærsnitter. Og så var der naturligvis varm kakao med flødeskum og sodavand i rigelige mængder.

5-3

I dag har dagen været mindre glamourøs. Vi har vasket tøj, handlet ind, ryddet op, gjort rent og pakket. I morgen tidlig kl. bæ sætter vi nemlig kursen mod Berlin, hvor livet skal nydes igen igen. Jeg glæder mig enormt meget! Jeg har gjort nogle indlæg klar mens jeg er væk – så hvis vi ikke lige når at få tid til blogging, vil I stadig have noget at læse herinde.

Jeg håber I har haft en god weekend?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

insta food