10 x mere mig

status på slank sommer #4

Hej skønne folk,

Så blev det endelig tid til en opdatering på Projekt Slank Sommer. Jeg er endnu ikke blevet helt slank og super veltrænet, men jeg blev alligevel virkelig positivt overrasket over mig selv sidste uge. Jeg cyklede 100km på 5 dage(!) Det er jo helt vildt – i hvert fald i min verden.  At gå fra at cykle 0km til 100km er en kæmpe forskel. Jeg kan virkelig mærke det.

Derudover har jeg trænet lidt mave/ryg hjemme på stuegulvet og faktisk er vægten samlet set gået ned. Jeg troede slet ikke rigtig, at jeg havde tabt mig, men jeg har en lille bog hvor jeg i ny og næ skriver min vægt og mine mål ned.  Ved et lille kig tilbage i bogen kunne jeg se, at jeg har tabt mig knap 3kg siden midten af maj. Det er da helt ok?

Der er 2 uger til bikiniferien. Jeg ligner ikke just Nina Agdal eller en anden laber bikinimodel, men jeg føler mig bare en tand gladere for min krop. Hovedsageligt af den årsag, at jeg er stolt! Stolt over at være gået fra 0 til 100 og stolt over at gøre noget godt for min krop, uden at slave mig gennem en kedelig kur. Jeg håber stadig på at blive liiiiidt strammere inden ferien – så nu er det op i gear! Yeeeeha!

Jeg kunne derfor godt tænke mig at spørge jer.. Hvad gør I for at få motion og bevægelse ind i dagligdagen? Måske I har nogle tips jeg kan bruge?

FAT

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • Uuuh, tillykke med vægttabet! Den cooleste måde må helt sikkert være den, hvor kiloene bare glider af lige så stille, uden at man opdager det!:-)
  Knus, og god aften

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit aller bedste tip er: anskaf dig en HULA HOP RING, ikke sådan en man bruge da man var lille, men en af de der trænings udgaver. Jeg købte min i kvickly for 129 kr, og jeg bruger den hver dag i 20 minutter (så vidt muligt, lige nu befinder den sig i kbh og jeg i Odense, derfor er det lidt umuligt). Du kan virkelig mærke forskel efter noget tid.
  Du skal dog lige starte ud med 5 minutter af gangen, ellers kan man vidst få blå mærker (har jeg ikke prøvet), men det giver helt sig selv, for man skal lige lærer teknikken først alligevel. Jeg troede jeg var helt dum tid det i starten, men er blevet bedre og bedre 🙂

  Det er bare et godt tip hvis man gerne vil træne hver dag, men ligesom mig, aldrig får det gjort helt som man vil 🙂

  Jeg plejer næsten altid lige efter jeg har brugt den, at have energi til at lave nogle forskellige maveøvelser og squat osv, og der indblander jeg 200 sprælle mænd. (JA MIN UNDERBO MÅ HADE MIG ;-))

  God træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  Jeg er et meget sports-glad menneske, og har altid været det. Et rigtig godt tip, som jeg benytter mig meget af, er f.eks. at gå en tur eller cykle efter aftensmaden. Det gør dig langt bedre tilpas, synes jeg.
  Jeg står også ofte tidligt op og løber en tur, derefter laver jeg så nogle pilates øvelser på stuegulvet derhjemme, og så laver jeg til sidst et sjipnings-program fra iform, som du kan downloade.
  Det er i hvert fald super, sindssygt lækkert hvis du gerne vil strammes lidt mere op inden din ferie!

  Håber det kunne bruges til lidt inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se på http://www.bodyrock.tv
  fantastiske øvelser, der ofte kun tager 12 min pr dag
  Jeg laver dem, om aftenen, når jeg har tid 🙂
  Ellers sæt dig for, at hver gang du ser en trappe, skal du lige op og ned (super godt til rumpen og kan du huske, at som barn gjorde man det bare helt automatisk)
  /Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg begyndte i maj måned at dyrke mere motion, og også at spise mindre af søde sager, – og har ligesom dig tabt mig 3 kg. Det er bare så dejligt at se resultater, når man ved at man har knoglet!
  Det som jeg har gjort er at gøre pilates og cordio (øvelser som hjælper med at brænde fedt osv.), og det har bare gjort en stor forskel – især mine lår er blevet meget mindre, hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her et par tips: står op en halv time før og løber en tur, laver div. øvelser derhjemme fra IFORM, går en tur om aftenen med en veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 x mere mig