status på slank sommer #3

min lille bikinifamilie

Hvert år shopper jeg nye bikinier i håbet om at komme på ferie. Tror dog snart jeg må stoppe – har netop holdt tælling og har inkl. min badedragt 14 sæt badetøj(!).. Tror nok lige jeg skal klare mig på de 14 dages badeferie til sommer. Jeg føler dog lidt, at jeg mangler en lys én, en gylden beige eller helt hvid til at have under de lyse sommerkjoler, men ellers er jeg vidst dækket godt ind. De fleste bikinier er ikke købt denne sæson, og jeg tænker derfor, at det er overflødigt at nævne hvor de kan købes, da de nok er ude af handlen nu, men spørg gerne hvis der er nogen I vil høre mærke på.

Er der nogen I kan lide?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

10 kommentarer

 • Troe jeg er lige så forelsket i bikinier som du. Er vild med den øverste turkise 🙂 Og tak for en fin blog, den bliver læst ofte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er specielt vild med den blå med stenene og den stribede som er på 7. række, første billede. Håber du får en rigtig sommerferie i tyrkiet når det kommer dertil.

  Jeg elsker bare at læse din blog, kan slet ikke få nok! Og selvom jeg ikke kommentere alt, så skal du bare vide at jeg læser alle dine indlæg og er helt vilde med dem alle :D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orgh tak Maria, hvor er du sød 🙂 Du må også få en henrivende sommer. Tak fordi du læser med og tilmed kommenterer – det er læks 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Natasja 🙂
  Sikke en fin. fin blog. Jeg skriver selv om træning og sundhed, så dine “slank sommer” indlæg var liiiiiige noget for en som moi!
  Knus, og god dag!

  http://smilanne.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Anne og i lige måde 😀 Din blog ser alle tiders ud – den kan sagtens bruges til lidt inspiration 😉

   God dag til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Hvor er der mange flotte! 🙂 – Jeg syntes ellers sjælendt jeg finder badetøj, som der lige er mig. – Jeg er helt klart også mest vild med nr. 1, men nr. 3+5 og også vildt fede.

  – Lulle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Lulle 🙂 Uha, heldige dig på sin vis.. Jeg finder altid en ny bikini, jeg føler jeg bare MÅ eje når jeg hopper på shopping på denne årstid.. Ved ikke om jeg føler mig pæn i den, men drømmer altid om det og køber den i troen om, at det bliver piv pænt! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elskeeeeer den første bikini 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status på slank sommer #3