søger kæreste - åbenbart

lykken er #9

TGIF! Jeg glæder mig simpelthen mega meget til denne weekend. Skal have nogle tøser på besøg til fødselsdagshygge (lidt før tid, men det tæller vel også?) og så skal jeg bare sommerchille og på café med Søs. Sidste weekend var en forlænget én af slagsen med tre dage i Sverige og det var heaven! Ku’ virkelig godt bruge mere ferie asap, men må vente lidt endnu, da jeg først går på ferie i august. Indtil da er der dog masser af små ting, man kan glæde sig over i dagligdagen. Se for eksempel min liste for den foregående uge lige her.. Del gerne jeres lykke i kommentarfeltet – det er så hyggeligt.

Net Jeg har i den forgangne uge syet ovenstående net.. Jeg har lavet ét til mig selv og ét til min søster i gave. Hvad synes I om det?

Lykken er..

  • Når kæresten tager initiativ og arrangerer en hel weekend med spas og aktiviteter uden min hjælp.
  • Når vejrprofeterne lover regn og det er falsk alarm.
  • At rydde op i klædeskabet.
  • At være på rette vej med Projekt Slank Sommer.
  • At finde ud af man faktisk stadig kan finde ud af at bruge symaskinekørekortet (ups – det var da vidst endnu et kørekort, jeg har taget!)
  • At andre bloggere (måske) har læst “lykken er” på Blog Liebling, se f.eks. her hos Josephine og her hos Trixy – husk også at dele jeres lykke i kommentarfeltet på indlægget her, det er det indlægget er lavet til 🙂

Ulykken er..

  • Når store tykke slanger forstyrrer hyggelig tur i Sverige.
  • Når kantinen serverer lever og tunsauce.

Hvad er jeres højdepunkter eller lavpunkter denne uge?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

søger kæreste - åbenbart