10 x mig

hvad er en boucle jakke?

Først og fremmest er det en af efterårets hotteste ting at have i klædeskabet! En boucle jakke er kendetegnet ved dens særlige struktur, som på én og samme gang er fin og rå. Stoffet er vævet af fine og grove tråde, som giver det flotte, unikke look.

Boucle jakken blev oprindeligt lanceret af Chanel og det var boucle jakken, der gjorde, at Chanel for alvor blev berømt. Jakken har været et hit i over 75 år og er det stadig! Den har som oftest et klassisk snit tilført sæsonens hotte farver eller accessories f.eks. nitter.

Personligt synes, at jeg boucle jakken passer perfekt til et par rå jeans, en basic tee eller fin top og et par ankelstøvler eller stiletter. Jakken giver et eksklusivt touch til et ellers meget basic outfit og det er det jeg elsker ved boucle jakker!

Jeg har fundet et par favoritter frem her – de flester er fundet på boozt.com og nelly.com.. Vil ønske jeg ejede hver og én! Hvad synes I om boucle jakker? Mormor eller mega trend?

Boucle

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

15 kommentarer

 • Synes der er meget stor forskel på dem, fx synes jeg at den fra Boss er super flot, mens de andre på billedet og dem jeg har set ikke lige er mig. Har dog aldrig selv prøvet en så kan da være at jeg kan nå at ændre mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg er så ikke fan af den lille jakke som jeg synes, nemt bliver for konet. Kan sagtens se, den ser supergodt ud på andre, men når jeg selv står med en, så falder det bare helt til jorden.
  Er nok den eneste tendens, jeg aldrig rigtig har kunnet tage til mig… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke selv prøvet én endnu, så det kan være jeg ender som dig.. Men synes også umiddelbart de ser dødsmarte ud på rigtig mange 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Har netop shoppet min første jakke og bestemt ikke den sidste 🙂 Jeg tror det bliver et hit i klædeskabet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boucle er så chic! De får mig altid til at tænke på Chanel! 🙂

  Vind det vildt lækre Ceramix ur fra DKNY samt et gavekort på 500 kr til ASOS.COM! Klik ind på bloggen og se hvordan! 😉
  http://www.liseemilia.dk/2012/07/giveaway-dkny-ceramix-samt-asos-gavekort.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske oprindeligt lidt mormoragtig, men hey – mormoragtigt er jo så trendy for tiden! 😀 Tror også en sådan figursyet jakke kunne være ret elegant til et pencil skirt. <3

  Kh Loulou fra http://tankestrejfblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart fan – de er så fine.
  Jeg kan faktisk også rigtig godt lide dem, når de er det lidt rå modspil til en fin nederdel eller et par pæne bukser 🙂
  Men helt sikkert også til jeans – yeah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på jagt efter sådan en! Har forelsket mig i en Isabel Marant lavede for et par sæsoner siden, og har jagtet en siden! Fint indlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan! Jeg har godt nok kun en enkelt i skabet, men kunne godt tænke mig nogle flere. Gerne nogle med noget farve! Jeg synes de er rigtig fine, især fordi de kan styles på mange forskellige måder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også selv ret vild med den farvede version.. Ejer endnu ingen selv, men kunne godt både bruge en farvet og en klassisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 x mig