dagens outfit @denim

hvad der i virkeligheden er i en dametaske

Jeg ser tit bloggere lave indlæg om hvad de har i deres smarte designertaske. Som oftest er der følgende få ting i tasken: flotte, dyre solbriller, en designer pung, en designernøglesnor, en dyr telefon og noget fancy kosmetik.

Når jeg hver dag febrilsk leder efter mine nøgler/min mobil/et tyggegummi/en hårelastik i min håndtaske og støder på alt muligt andet skrammel undrer jeg mig over deres taskes simple indhold.. Hvordan kan de det?! Jeg er ikke rode-typen, men min håndtaske er så absolut mit ømme punkt. Undtagelsen, der bekræfter reglen. Jeg er simpelthen så skidt til at begrænse mig. ALT hvad der kan være i min taske er i min taske – og der er få designer-smarte items. Her ses indholdet af en af mine mindre og mere rydelige håndtasker..

IMG_1312

Pristag fra et nyt stykke tøj//Hårnåle//Visitkort fra Frisør Saco//Tyggegummi//Elastik og flere hårnåle//Nøglebundt//Headset//Kvitteringer//Solbriller//Kæmpe pung med stort indhold (desværre ikke kontanter – nærmere flere kvitteringer)//Neglelakker//Toiletpung//Lister (indkøbsliste og liste over hold i Fitness World)//Læbeprodukter//Cremer//Visitkort til bloggen//Gavekort//Mobil..

Hvordan er jeres håndtasker? Som min eller mere på den simple modeblogger måde?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

11 kommentarer

 • Min taske indeholder ALT MULIGT!!! Du er velkommen til at se hvad der gemmer sig i min på http://sabbywood.com/2012/10/03/hvad-gemmer-sig-mon-i-min-taske/

  xoxo
  Sabrina
  http://sabbywood.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Hvor er din store pung fra? 🙂 den er nemlig super lækker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvad bruger du neglelak til i din taske?
  Men udover det, så indeholder min også tit en vandflaske, og solcreme, og så ofte også en del af min kæreste ting. Tænker tit hvad han gør, når min taske ik er med??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan godt se det virker underligt.. men jeg har det tit med at beslutte mig for i sidste øjeblik at jeg skal have neglelak på og så når jeg altid kun et enkelt lag eller to inden jeg skal ud af døren. Så lægger jeg tit et ekstra lag i bilen eller bussen eller når jeg er kommet frem 😉

   Fedt din kæreste “låner” din taskeplads – det gør min heldigvis ikke så meget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fleste af mine tasker er designertasker og de fleste af mine solbriller er designersolbriller. På enkelte punkter kan jeg ikke få mig selv til at gå high street. Ellers er min taske én stor rodebunke, og hele bunden er dækket af et fint lag tobak. Jeg er mest af alt festryger (læs: fulderyger), men så kan jeg tydeligvis heller ikke styre min begejstring og det går altså ud over min takse! Ellers er jeg med på kvitteringer… Dem er der i massevis, også selvom jeg synes, at jeg altid siger, jeg ikke vil have dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan er vi så forskellige 🙂 Havde jeg flere penge så jeg havde råd til både designer tasker og briller og alt det andet jeg gerne vil eje – så havde jeg købt det 🙂 Men tror nu også den altid vil være roddet, ligesom du skriver – designertaske eller ej 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Du har helt ret. Jeg har også ofte tænkt det samme.
  Min taske er vidst endda mere rodet end din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det muligt?! 😉 Denne taske, som jeg har tømt her, plejer faktisk at ligge i en større taske hvori jeg har skiftetøj når jeg cykler på job, et ur, en eller anden halskæde, en vandflaske, et id-kort og en masse andet skrammel 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Katrine

  Haha! Har virkelig også tænkt over hvor pænt rydelige alle de bloggeres tasker er!
  Kan godt lide at du giver et mere autentisk billede! 😉 Det passer godt på min taske, bortset fra at der også ligge en hel del slikpapir, ligthere og tændstikker..hmhm… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens outfit @denim