mors mad

10 x mig

Jeg har set mange andre bloggere lave “ligegyldige” faktaindlæg på deres blogs på det seneste og jeg synes faktisk, at det er meget sjovt at læse lidt anderledes ting om den person man føler man kender så godt efter flere timers læsning. Jeg har derfor selv fundet 10 småting frem om mig, som jeg gerne vil dele med jer.. 

Photobucket

10 x Natasja Sarah

1. Jeg er en kombination af genert og yderst snakkesalig..

2. Jeg har boet i Tyskland et helt år – alene!

3. Jeg havde ikke læst blogs før jeg selv startede min egen.

4. Min yndlingsfilm gennem tiden er “My girl”.

5. Som barn spiste jeg kun brød, pasta, kød og sovs – intet grønt, ingen kartofler – ikke engang pommes fritter!

6. Jeg var engang fuldstændig bidt af serien “Alletiders Barnepige”.

7. Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg kun boet i byer, der starter med B: Berlin, Ballerup og Brønshøj.. Tænker det næste må være Barcelona eller Beverly Hills – andre mener næste skridt er Brøndby(!?)

8. Jeg ønsker mig tit spiselige ting i gaver – til min konfirmation fik jeg f.eks. et kanelbrød af min Bedstefar.

9. Mit hoved er for stort til de fleste damehatte – har derfor shoppet en stråhat i H&M’s herreafdeling fornyligt!

10. Da jeg var barn drømte jeg om at blive rengøringsdame eller kasseassistent – meget har ændret sig siden.

Det var lidt sjove facts om mig. Hvad synes I om den slags indlæg? Hot or not? 🙂

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

7 kommentarer

 • Maria

  Syntes det er hot, vil meget gerne have flere af de her slags indlæg, det er sjovt at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt indlæg 🙂 Sjovt med lidt random facts. Jeg grinte ret meget af den med, at du ville være kassedame som barn. Det ville jeg nemlig også… eller buschauffør. Noget hvor man kunne få lov at trykke på knapper 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassedame var det shiiiiit! Det dér med at den sagde “BIIIIIIP” hver gang man kørte varer forbi – en sand drøm i min barneverden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt – som du selv skriver… sjov bonusinfo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Sjov, jeg ville gerne have været autonom, da jeg var mindre. (vidste ikke hvad det ville sige) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mors mad