my love

10 x mig – igen

Godmorgen allesammen,

Der var rimelig god respons på mit sidste indlæg med random facts om mig selv. Derfor kører jeg lige endnu en runde – sig til hvis det keder jer. Jeg har valgt at krydre dette labre indlæg med et billede fra sidste år, hvor Søs og jeg havde gang i hovedoprydning i mit klædeskab.. Her har jeg fundet et par ækle hvide gamachestrømper og transformeret dem til vaskeægte gansta’-rapper headgear! Må nok indrømme, at jeg hverken kunne bruge dem som gamacher eller headgear, så de røg ud..

Photobucket

10 x Natasja Sarah

1. Jeg har været model i Woman 4 gange og jeg elsker det (mere af det, tak).

2. Jeg har i mange år ikke rørt blommen i æg.. Men er nu så småt begyndt at spise den – selv i de blødkogte æg! Living on the edge.

3. Jeg ELSKER jordbær – hvilket også er én af de spiselige ting jeg tit ønsker mig til min fødselsdag; jordbærlagkage, jordbærmarengs, jordbærtærte og frugtspyd med jordbær.

4. Jeg drømmer om at udgive kogebøger, børnebøger og romaner, at blive vært på et TV-/radioprogram og at blive prof. hotelanmelder. Too much to ask for? Think not!

5. Jeg er VIRKELIG blind. Bruger linser hver dag, men ejer desværre ingen briller i min tossede styrke.

6. Jeg har 3 tatoveringer i skrivende stund.

7. Jeg knus-elsker duften af frisk basilikum.

8. Ud over mit mega seje knallertkørekort, jeg tog som 15årig, har jeg to andre kørekort..

9. Jeg var helt vild med at have huller i tænderne som barn – det betød nemlig lattergas og det var en hofret hos mig. (Er ufrivilligt trappet ud af min afhængighed efter tandlægerne er stoppet med at bruge vidundermidlet)..

10. Jeg går ALDRIG med undertøj, der ikke er matchende sæt.

Kan I genkende nogle af mine særheder hos jer selv eller er jeg helt ude i hampen?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

12 kommentarer

 • Ah ja. Kender godt til det der med at være sådan småblind. Jeg bruger dog “kun” 3,5 på hvert øje, men kan ikke se en dyt uden linser. Og jeg ejer heller ikke briller i min styrke 😛

  Hvor sjovt, at du har været model i Woman. Jeg var overbevist om, at jeg havde set dig i bladet, men jeg var ikke sådan helt sikker. Men nu fik jeg det bekræftet 🙂 De billeder, jeg så, var virkelig fine. Nok grunden til, at jeg kunne huske dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød 🙂 Tusind tak! Jeg har været i figurskolen 3 gange og været model i artiklen “Dulle vs. Drengepige”..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hehe, mit undertøj skal også altid matche! Andet duer altså bare ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for endnu et af de indlæg. de er skønne, skønne, skønne 😀
  Knus, og god aften!

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder og tænker om du mon så har traktor-kørekort eller trailer? Det sidste kan jo kun være bil-kørekort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi – ja det er to gode bud.. Bil kørekort er det ene, og sidste kørekort jeg har fået 🙂 Først fik jeg knallert som helt ung, derefter MC-kørekort kort efter min 18 års og et par uger efter fik jeg det til bilen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor “blind” er du så? Det er altid rart at finde en ligeværdig i den kamp, der hedder at man ikke kan se en dyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er -6.00 og -5.50 i mine linser.. Det føles ret blindt! 😉 Hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Lol, jeg har -9.5 og -10! Men altså jeg claimer ofte, at jeg ser heeeelt i orden og egentlig ikke er så dårligt seende, dog til stor overraskelse for min familie, som jo godt ved, at jeg er nær ved at være blind! Men altså, så længe man har kontaktlinser og ikke har nogen øjensygdom, så gør det mig intet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha – det var også en del! 😀 Du har ret – så længe linserne er der, er det jo intet problem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my love