lykken er #6

student

Som I nok ved er det studentertid lige nu! Og som I sikkert har hørt før er det en tid man skal nyde. For mit vedkommende gik min studentertid med at arbejde og tjene penge sammen til at flytte til Tyskland, så jeg “nåede” desværre aldrig rigtig at være ung og vild da jeg blev student. I år er det allerede 5 år siden jeg blev student og på trods af, at jeg ikke nåede mange studenterfester dengang, ville jeg ønske, at jeg blev student igen. Vognturen var fantastisk og følelsen af at have bestået de mange eksamner med karakterer jeg var glad for og forventningen om alt det, der skulle ske i fremtiden, gav et kæmpe lykkerus! Jeg føler, at jeg kunne gøre det om og om igen – men så ville det nok ikke være nær så sjovt. Det er once in af lifetime og måske det netop er derfor det er så specielt? Hvordan husker I jeres studentertid, hvis I allerede er studenter?

Photobucket

    • Jeg husker, at ALLE (eller i hvert fald 25 ud af 30) familier serverede pølsehorn på vgonturen!
    • Jeg husker, at jeg før hver mundtlig eksamen skulle have en hindbærsnitte. Det bragte lykke! (Spiser dem stadig den dag i dag når jeg skal til mundtlig.)
    • Jeg husker, at jeg fik en kogebog med opskrift på hindbærsnitter – nu jeg var blevet så glad for dem.
    • Jeg husker, at jeg rejste til Berlin og fandt min daværende lejlighed med hue på.
    • Jeg husker, at huen så fint skjulte min udgroning – det var så bekvemmeligt.

Photobucket

Jeg vil gerne sige stort tillykke til alle, der netop er blevet studenter! Rigtig god fornøjelse med den søde studentertid 🙂

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #6