lykken er #3

slank sommer 2012

Fik vist jer bogen jeg købte forleden.. Den om at få flad mave. Sandheden er den, at jeg faktisk en gang har været semi-tyk.. Så trænede jeg sindsygt og nægtede mig selv søde sager og usund mad – og BAM! Så havde jeg en krop, som jeg faktisk var pænt tilfreds med.

Efter jeg er startet på aftenskole og fuldtidsjob og tilmed skal opdatere blog og få et hjem til at køre rundt, har jeg stort set ikke trænet. Jeg er, uanset hvad jeg gør og hvor meget jeg prøver at glemme det, vild med chokolade, sodavand, flødekartofler, hvidløgsflûte, bearnaisesauce og andre grissede ting. De to ting til sammen giver en rigtig sløv og trist krop.

Da vi var på ferie i Egypten blev jeg lidt trist over at se, at den krop jeg engang havde kæmpet for at holde trænet og flot pludselig hang.. Armene dingler som gardiner i vinden når jeg vinker. Lårene mødes under sommerkjoler og klistrer sammen i varmen. Mine balder og baglår ligner månelandskaber eller appelsinplantager (kan ikke helt beslutte mig for hvad de mest ligner?).. Maven ser gravid ud.. Og overskud har jeg heller ikke mega meget af.

Jeg købte på et tidspunkt en bog om Paleo. Da den dukkede op i posten var den brun og kedelig og jeg har ærlig talt aldrig fået læst synderligt meget i den. Den var simpelthen for støvet. Jeg undlod dog at spise brød en hel uge, bare som et lille eksperiment, og det gik ganske fint. Dengang jeg slankede mig spiste jeg heller ikke meget brød, pasta, ris og den slags. Så der er sikkert noget om konceptet.

Jeg har ikke lagt nogen fast plan for hvad der skal ske, men jeg drømmer om en lidt strammere krop når vi til august tager to uger til Tyrkiet og blogger derfra. Jeg vil have det godt i min egen hud. Det er min hud – så jeg bestemmer! Min søde tand skal simpelthen til at slappe af så jeg kan opnå den krop jeg drømmer om.

Ud over at shoppe en flad-mave-bog, har jeg også lavet en collage over trænede kroppe og sat som baggrundsbillede på min pc. Hver dag kan jeg kigge på collagen og tænke – “HELL YEAH! Sådan vil jeg se ud!” Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed for at opnå drømmekroppen. Men i bund og grund handler det om at sætte det ene ben foran det andet og tage et skridt af gangen. Lykkes min mission, deler jeg gerne ud af mine erfaringer. Her kan I først få min inspirationscollage, som hovedsageligt består af billeder fundet på google.

Photobucket

Her er min collage.. Hvad synes I om den? Inspirerer den også jer? Kan afsløre, at der er en lille hemmelighed gemt på collagen.. Kan I gætte hvad?!

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

18 kommentarer

 • Elsker din collage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det kan være meget svært at holde den slanke linje. Min erfaring siger, at man ikke skal være så fokuseret på kosten. Jo, naturligvis skal man ikke bare spise løs og leve af kager. Dét jeg oplever er, at jo mere man træner, jo sundere spiser man. Det sker uden man tænker over det. Min konklution er således; træn dagligt og spis hvad du har lyst til. slankekur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inspirerende 🙂
  Tag gerne et kig forbi min blog http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøj pøj med projektet – tror du når langt…. for det er da topmotiverende med både billeder og ferie forude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   1000 tak 🙂 Har netop været ude på en løbetur! Når I tror på mig er det som om det går meget lettere! Tak for støtten 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Åh ja, gid man var dér!
  Tør man spørge, hvilken slags træning du lavede for at opnå en SÅ lækker mave?
  Hilsen Natasja, der lige har meldt sig ind i fitness for at komme den fede, slappe krop til livs 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Hmm.. tror det var en kombination af mange ting, der gjorde det. I den periode spiste desværre ikke særlig meget. I hvert fald ikke særligt sundt. Men udover det cyklede jeg rundt i byen, lavede maveøvelser eller hulahop om aftenen, gik til Mave-Balle-Lår, Bodyfit og den slags hold i FitnessWorld 🙂 Jeg kan meget bedre presse mig selv når jeg er på hold end hvis jeg træner alene.. Men det er naturligvis individuelt hvad der motiverer én 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig! 🙁 I efteråret havde jeg trænet mig op til den krop jeg altid har ønsket. Der var ingen grimme bolle-håndtag, maven var fast og røven var sgu smækker. Så blev det jul og eksamener. Julen gjorde ikke så meget skidt ved min krop, for jeg er vegetar og er ik ret vild med fed jule-mad, men det gjorde en kæmpe forskel ikke at få to timers dagligt motion -av! Derefter har jeg så haft et super stressende forårs semester, som desværre har ændret mine prioriteter. Jeg får dog stadig trænet, men slet ikke i samme grad.

  Jeg har lavet en række indlæg jeg kalder for mandagsinspiration, hvor jeg prøver at finde billeder, som inspirer mig til at få dyrket den motion som jeg ved jeg elsker, men som jeg virkelig skal prioritere.
  Du skal være velkommen til at kigge forbi: http://liseogtine.wordpress.com/category/mandags-inspiration/

  Held og lykke med dit projekt 🙂 Jeg er sikker på det nok skal lykkes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Ja, træning kan gøre meget.. Så det er self dumt når man vælger at nedprioritere det, men shit happens.. Jeg er glad for din opbakning og kigger helt sikkert med på din mandagsinspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville lige sige tak, du fik mig motiveret til at komme ud på en skøn løbetur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Uha selv tak 🙂 Det lyder sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina

  Wow en vild mave du havde der, sådan en vi andre kun har drømt om men aldrig haft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Corrina 🙂 Satte ikke så meget pris på den dengang som jeg måske burde.. men det ved jeg nu 😉 Får jeg den igen vil jeg være lykkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ja, jeg tænker også at det er dig på et af billederne.. Måske det sidste eller andet sidste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Godt gættet 😀 Det er mig med provins-navlepiercingen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Er en af de smækre kroppe mon din egen, den du længes efter nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Britta 😛 Det er lige netop den jeg længes efter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #3