tyrkiet all inclusive

skønhed kommer udefra

Har fundet en smutvej til skønhed! Gåture i naturen. Jeps! Den er god nok. Føler virkelig en dejlig indre ro når jeg spadserer udendørs. Det giver mig mulighed for at tømme hovedet for tanker, få rørt mine ømme kontormuskler og så er tingene derude jo bare så smukke at kigge på! Se f.eks. de her billeder jeg har taget i mit hood. Er der ikke fint?

Jeg er helt sikker på, at gåturene udendørs vil gøre én en lille smule skønnere.. Når man har mentalt overskud er man bare lidt mere rar at hænge ud med og man har nemmere ved at slå over i latter end gråd. Derfor – kommer min skønhed nu også udefra.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Fie

    Tak for et fedt indlæg, som fik inspireret mig til at lette halebenet & komme en dejlig lang tur ud i naturen sammen med vovsen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tyrkiet all inclusive