dagens motivation

lykken er #4

Føler ugen er fløjet afsted! Det har lige været weekend og nu er det allerede fredag igen. Ikke nogen dårlig følelse egentlig? Jeg har været på en del kurser på jobbet, til møder osv. så måske det er fordi der har været travlt, at jeg føler jeg blev suget op i en tidsmaskine i mandags og pludselig er havnet her midt på fredagen uden at have opdaget alle ugens dage? Jeg har dog oplevet nogle dejlige små ting i løbet af ugen på trods af, at jeg har svært ved at kende den ene dag fra den anden. Som altid vil jeg gerne dele mine små glæder med jer og I må også hjertens gerne dele ud af jeres små glæder. Har tilføjet en lille “ulykken er” denne uge – det er I selvfølgelig også velkomne til.

Photobucket

Billede fra gåtur rundt om mosen i Bronxhigh tidligere på ugen..

Lykken er..

 • Når solen skinner på en fredag morgen.
 • Når der bliver serveret hjemmelavede burgere i kantinen.
 • At mødes med gamle veninder, man ikke har set længe og bare føle sig hjemme.
 • At få nye followers på Bloglovin‘ og Facebook – tusind tak 🙂
 • At have udsigt til en weekend med familiehygge og festlige begivenheder.
 • At gå ture i den smukke natur.
 • At butikkerne har startet udsalg!

Ulykken er..

 • Når ens bukser revner mens man er på job..

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

 • Janne

  Lykken er:
  – at læse/følge med i din skønne blog (og blive inspireret 🙂 Er så glad for lysestagerne fra Ikea)
  – at vide der kun er 14 dage til min mand og vores ældste datter har sommerferie
  – at se min datter på snart 10 måneder blive sødere og sødere for hver dag
  – stadigvæk at nyde min barsel
  – at datteren på snart 10 fik holdt en vellykket fødselsdag i svømmehallen i lørdags.

  Rigtig god weekend – og smid endelig nogle flere billeder 🙂 Skønt at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Sikke nogle dejlige “lykken er” punkter 🙂 Er super glad for, at du føler dig inspireret herinde! Det betyder meget for mig – endnu et punkt til min personlige “lykken er” 😀 Tusind tak for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens motivation