status på slank sommer

instagram lately

Så er det blevet tid til endnu en update fra Instagram. Jeg har allerede uploadet 200 billeder derinde! Troede aldrig jeg ville komme med på Instagrambølgen – men det må man i højeste grad sige jeg er. Jeg er blevet fuldstændigt vild med det! Jeg håber I vil kigge forbi på min profil (blogliebling) hvis I benytter Instagram?

Her er lidt godt og blandet fra godteposen..

Photobucket

Morgenfrisk..//Dagens fra oven..//Dagens i spejl. Tørklæde: Stylesnob. Top: CottonOn. Taske: Bianco. Jeans: H&M. Sko: Samsøe&Samsøe. 

Photobucket

Masser af mad.. Noget mere sundt end andet.

Photobucket

Fodbilleder er det nye hit.. Først mine løbesko fra min løbetur i mandags.//Favorit ballerinaer fra Dune.//Nye sko fra Stylesnob.

Photobucket

Godnat i koral.. Top: Saint Tropez.//Negl med koral..//Hyggecardigan i koral. Tørklæde: Stylesnob. Cardigan: Saint Tropez.

Photobucket

Smart stråhat, som jeg fandt i Malmø tidligere på ugen, da jeg var til et møde derovre. Købte den desværre ikke, da den lige var en tand for lille.. Damn you football-face!//Min nyeste tattoo er ved at være helet. Synes selv mega godt om den. Heldigvis.//Biograftur med verdens dejligste! Se bare hvor glad jeg bliver når han er i nærheden! Min egen <3

Photobucket

Et lille smugkig i min motivations-slanke-bog..//Hjemmehygge på de kolde dage.//Smuk solnedgang i Bronxhigh.

Det var alt for denne gang.. Er der andet I gerne vil se på min Instagram?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

 • Lotte

  Jeg elsker dine instagram indlæg – de er simpelthen så hyggelige 🙂 Sådan små hyggelige pics fra hverdagen, som måske lige er overdrevet nok at lave et helt indlæg om alene.. – anyway, bliv endelig ved med det – for alle os som endnu ikke har ramt instagram bølgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Iiih altså, tusind tak 🙂 Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg skal nok fortsat holde jer opdateret herinde på Instagram-fronten.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status på slank sommer