instagram lately

dagens motivation

Så skete det for mig.. Havde en ultimativt motiverende oplevelse i morges. Kom ind af døren til kontoret og skulle bukke mig ned efter noget på gulvet ude på gangen.. RIIIIITSJ! Mine jeans flækkede. Én dejlig stor lang flænge midt mellem benene/bagpå.. Har nu overlevet en hel arbejdsdag uden, at nogen af mine kollegaer har sagt noget. Ved dog ikke om det er fordi de ikke har set det eller om de bare er for flove på mine vegne til at sige noget.. Når ens dejlige jeans sådan flækker midt i daglige gøremål, så må det vidst være på tide at minimere omfanget af booty? Eller også er det et hint til, at jeg gerne må shoppe nye jeans?

ASS

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • Haha, den er altså ikke god.. Men virkelig sjovt (sorry)… 🙂
  Du skal da bare købe bukser, der passer til bootyen – ikke omvendt… hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Hehe 🙂 Problemet er, at de passede da jeg købte dem 😉 Tror nu mest det var fordi de var gamle.. men lidt ekstra booty må der være kommet til siden de ligefrem flækker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa, sådan kan det gå! Jeg havde også et par yndlings jeans, der syntes at de skulle flække mit i en butik mens man står med bagen i vejret. Og netop som de flækker/revner kommer der selvfølgelig en ret sød dreng forbi, som syntes det var hylende grinagtigt.. Og det viser sig derefter at det er min venindes fætter, og om jeg ikke skal til fødselsdag hos min veninde senere på ugen hvor han også er det? Jo det er jo det jeg skal! 😀

  Fed blog, btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Sikke en god historie! Én man kan grine af bagefter, men som måske ikke er så fed når man står i den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, det kan jeg da godt se 🙂 Ud at shoppe med dig 😉 Jeg er sikker på, dine kollegaer ville have sagt det, hvis de så det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

instagram lately