new in - havaianas

vind saint tropez silketop

Så har I endnu en gang mulighed for at vinde lækkert tøj fra Saint Tropez! Denne gang er der en super lækker top i 100 % silke på spil. Du kan vinde toppen ved at klikke ind på linket HER og “like” mit billede inden mandag d. 21. maj kl. 12.00.

KLIK HER OG VIND!

Husk at dele linket med venner, veninder, kærester, mødre, søstre, døtre, kusiner, kollegaer og hvem du måtte synes fortjener at vinde en lækker gave 🙂 Hvis I hjælper mig med at få flest stemmer venter der mig en lille præmie, så stem og del gerne amok – det er win-win

Natasjamaj

Follow me on Bloglovin‘  /  Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - havaianas