madklubben

tattoo treatment

Når man, som jeg, har en ny tattoo er det vigtigt at passe godt på den, således at den holder sig flot. Det betyder nænsom pleje tatoveringens første 10 dage og vedvarende pleje med f.eks. solcreme af høj faktor ved hver eksponering for solen.

IMG_8131

Med hensyn til pleje de første 10 dages tid, vil jeg her beskrive for jer hvad jeg har gjort med mine tre tattoos. Jeres tatovør vil sikkert give jer nogle retningslinjer for hvordan I skal pleje den, men her er min version, som har fungeret perfekt hver gang:

De første 3 dage skal tatoveringen være pakket i folie og undgå berøring af tøj/sko eller hvad der nu måtte ramme området. Tatoveringen skal vaskes ca. tre gange pr. dag med en parfumefri sæbe og folien skal skiftes.

Den efterfølgende uge skal du fortsat vaske tatoveringen med parfumefri sæbe ca. 3 gange pr. dag og efterfølgende smøre tatoveringen i Panthenolcreme. Sørg stadig for ikke at udsætte tatoveringen for unødig slid, da den stadig er sårbar.

Ved at behandle din nye tatovering på ovennævnte måde sikre du, at din tatovering kommer bedst fra start. Husk desuden, at du ikke må kradse på de små sår, der kommer på tatoveringen. Så risikerer du at den mister sin flotte farve. Rigtig god fornøjelse.

Jeg viser flere billeder af min nye tattoo når den er helet.. Og også af mine andre tattoos, hvis I ønsker det?

Follow me on Bloglovin‘  /  Like me on Facebook

5 kommentarer

 • Kom der nogensinde flere billeder op af din tus? Eller de andre tusser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget forskelligt fra tatovør til tatovør hvordan man skal passe sin tattoo! Det er nogle rigtige gode råd, hvis jeg må, vil jeg lige komme med et mere – husk INGEN sol! 🙂 Vedr. folie så svinger det meget fra ingen til 4 dage – gør altid hvad din tatovør siger (da vi (som regel) har forstand på det). Det er nemlig forskelligt pga. størrelse, placering, årstid og hudtype. 🙂 Super god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt sikkert – ingen sol 🙂 Fatter ikke helt folk, der får dem lavet på deres badeferier.. Jeg har fået lavet lidt forskelligt og synes ovenstående teknik har fungeret perfekt – men du har ret, man skal lytte til sin (forhåbentlig dygtige) tatovør og gøre hav de siger 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Tak for de gode tips!:) Jeg mener at jeg har hørt (LA ink), at man skal fjerne det folie man har fået lagt på, efter et par timer. Men det er sikkert med til at holde på fugten, så jeg vil da beholde det på og skifte et par gange, næste gang jeg får lavet noget:) Jeg vil super gerne se billeder af dine andre tatoveringer!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

madklubben