den eneste ene weekend

sommerferie i år?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er helt vild med ferier! Jeg elsker alle de oplevelser, inputs og al den energi ferier giver. Jeg er især pjattet med ferier til varmere himmelstrøg, men skiferier, vandreture og andre typer ferier siger jeg bestemt heller ikke nej til.

Photobucket

Kefalonia, Grækenland 2010.

Jeg ved ikke hvordan I har det med sommerferier? Jeg kan godt lide i hvert fald at have én uge, hvor jeg er rimelig sikker på solskin. Og det er man desværre ikke altid i DK. Derfor rejser jeg gerne sydpå når der er råd til det. I år tager jeg med kæresten på forskellige ferier i august, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til at fortælle jer om. Men indtil da kunne jeg godt tænke mig at høre hvad jeres ferieplaner er i år? Og så vil jeg spørge om I evt. vil have et par indlæg med billeder fra tidligere rejsemål til inspiration, hvis I endnu ikke har planlagt ferien? Jeg har bl.a. Tyrkiet, Sri Lanka, Egypten, Grækenland, Berlin og et par danske indslag; Århus og Frederikshavn i godteposen med gamle billeder, som jeg kunne vise jer og fortælle lidt om.. Hvad siger I til det? Go eller no-go?

Photobucket

Side, Tyrkiet 2011.

Photobucket

Side, Tyrkiet 2011.

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Cecilie

  Jaaaa, jeg elsker feriebilleder:-) jeg siger go til ferieindlæg:-)

  Jeg skal 1 1/2 Thailand og Vietnam i år. Glæder mig helt vildt! Rejser den 14. Juni og skal lige have overstået nogle eksaminer inden, lige nu føles det dog som om jeg allerede mentalt er på ferie hæh:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Fedt Cecilie 😀 Sikke nogle dejlige rejser du skal på! Held og lykke med dine eksamner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for en virkelig fin blog. Jeg har fulgt den længe (tror det er helt tllbage fra du startede på TS) og synes altid den har været et dejligt afbræk fra dit “almindelig” modeblogs som jeg også følger – så tak for det 😉

  Jeg overvejer at tage til Sri Lanka i februar 2013 – derfor kunne jeg godt tænkte mig et indlæg om dette?

  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Cool Anne, jeg skal nok forberede lidt Sri Lanka 🙂 Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den eneste ene weekend